Gå videre til innhold
Fra venstre foran Jan Tore Grindheim og Erik Nilsen bak Andreas Ljones fra Norges Varemesse og Gunnar Glavin Nybø
Fra venstre foran Jan Tore Grindheim og Erik Nilsen bak Andreas Ljones fra Norges Varemesse og Gunnar Glavin Nybø

Nyhet -

Byggemappen bidrar til en forbedret kundeopplevelse

Forrige uke hadde vi møte med vår utstiller, Lean Konseptutvikling som står bak utviklingen av Byggemappen. Det er ingen tvil om at dette selskapet har satt kunde- og brukere i fokus da de utviklet Byggemappen.

Jan Tore Grindheim er daglig leder og gründer av bedriften. Han begynte sitt prosjekt for 1,2 år siden etter å ha jobbet flere år i oljenæringen. Jeg ønsket å utvikle en løsning som bidrar til å øke kundeopplevelsen for alle som har et byggeprosjekt og lønnsomheten for alle involverte i prosessen. Det har vi klart å løse med Byggemappen.

Vi i Bygg Reis Deg er glade for å ha med Byggemappen som utstiller og er imponert over at de som ungt selskap klarte å bli en av de nominerte i Byggenæringens Innovasjonspris. Vi ser at deres produkt kan bidra til økt kundeservice og forbedring av informasjonsflyten uansett om man har et stort eller lite byggeprosjekt på land eller til sjøs.

Bygg Reis Deg og nominasjonen til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 har betydd utrolig mye for oss, sier daglig leder og gründer Jan Tore Grindheim. Vi møtte flere kunder enn vi kunne drømt om, og det har resultert i mange flere salg enn vi hadde som målsetning før messen. Det var en fantastisk arena for å møte kunder og samarbeidspartnere. Vi gleder oss allerede til BRD 2019 avslutter daglig leder og gründer @Jan Tore Grindheim hos @Byggemappen - Lean Konseptutvikling.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge