Følg Bygg Reis Deg AS

Glava fortsetter som utstiller med nye eiere

Nyhet   •   jan 31, 2018 08:46 CET

Glavas aller første stand på Bygg Reis Deg messen i 1954

Vi tok kontakt med tidligere direktør Sigurd Natvig for å høre hvilken betydning Bygg Reis Deg har hatt for Glava gjennom årenes løp. Natvig var direktør i perioden 1975 til 2006 og deretter styreleder frem til 2016. 

I min tid i Glava var det aldri tvil om at vi skulle delta på Bygg Reis Deg, sier Natvig. Det var og er en viktig møteplass hvor vi møter produsenter, kunder, entreprenører og håndverkere. Jeg ser at Bygg Reis Deg har utviklet seg i positiv retning de siste årene og tror at den fysiske møteplassen er enda viktigere i dag. Når vi sitter mer og mer foran skjermen og har dialog på mail og telefon er det viktig å prioritere møteplasser hvor man kan møte mange kunder på over en kort periode, ansikt til ansikt.

Jeg har vært på mange utstillinger i utlandet og kan bekrefte at Bygg Reis Deg ikke står tilbake for noen av disse. Det er fint at dere videreutvikler og trekker inn aktiviteter, som inspirerer ungdommen til å satse på en yrkeskarriere som dyktige fagfolk i byggenæringen. Som aktiv pensjonist følger jeg med fra sidelinjen og heier på norsk byggenæring og Bygg Reis Deg avslutter Natvig.

Deretter kontaktet vi Per Stræde som er Marketing- og kommunikasjonsdirektør i det nye selskapet. Han bekrefter den tidligere direktørens opplevelse av Bygg Reis Deg sin posisjon og betydning. Det er viktig for oss å videreføre vår deltagelse sier Stræde. Vi prioriterer denne messen og gleder oss til å stå sammen med merkevarene Weber og Gyproc. Vi skal ha en felles stand hvor vi, i tillegg til å fremstå som tre tydelige merkevarer, ønsker å synliggjøre hvilke synergier og merverdier vi kan tilby våre kunder på tvers av merkene. Bygg Reis Deg 2019 blir en storsatsning fra vår side og vi har allerede begynt planleggingen avslutter Stræde.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.