Følg Bygg Reis Deg AS

Kringsjaa har rettet blikket mot 2019

Nyhet   •   jan 23, 2018 14:33 CET

Sky-frame Arc

Vi tok en prat med daglig leder, Vegar Sivertsen for å høre hva de jobber med og hvorfor de har meldt seg på Bygg Reis Deg allerede nå.

Det første han kan informere oss om er at på grunn av navnelikhet med et dansk selskap har D-Line nå skiftet navn til Kringsjaa. Ordet Kringsjaa betyr vidt utsyn eller panorama, og gjenspeiler hva vi kan levere! Det er fortsatt samme eiere og ansatte i bedriften som tidligere og alt er som før.

Akkurat nå jobber vi med et spennende prosjekt på historisk museum i Oslo. Her har vi fått bestilling på et prøvevindu som riksantikvaren skal vurdere, sier Vegar Sivertsen. Får vi en godkjenning og aksept på dette prosjektet blir det en total leveranse på 80-90 vinduer, noe som er veldig spennende og viktig for oss sier en entusiastisk, Sivertsen. Vi jobber også med et stort prosjekt i Stavanger, som blir den første leveransen i Norge av Sky-Frame Arc, som er et system med buede skyvedører.

Når det gjelder deltagelse på Bygg Reis Deg 2019 var vi aldri i tvil. Vi følte vi fikk gode tilbakemeldinger på forrige messe og at folk fikk øynene opp for hva vi kan levere. Vi følte vi hadde godt besøk på standen og var klare på at vi skulle melde oss på i 2019.

I 2017 var vi helt ferske utstillere og oppdaget at det ble litt stress inn mot messen. Vi fikk ikke standen helt klar før på torsdagen og innså at vi hadde et forbedringspotensial ved å starte forberedelsene tidligere. Til neste år er vi rutinerte utstillere og da skal det gå smertefritt.

Vi skal sørge for at alt er bestilt i god tid og stille klare til å ta imot de besøkende med ferdig stand og godt humør når skyvedørene åpner, avslutter Sivertsen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.