Gå videre til innhold
Fra venstre Camilla Bottolfs, Asbjørn Vennebo og Janicke Mathisen fra Optimera.
Fra venstre Camilla Bottolfs, Asbjørn Vennebo og Janicke Mathisen fra Optimera.

Nyhet -

Kvinneandelen øker i Bygg Reis Deg styret

På Bygg Reis Deg sin generalforsamling ble det klart at Asbjørn Vennebo som har vært styremedlem siden 2010 og var styreleder i perioden 2012-2014, trer ut av styret og blir erstattet med Janicke Mathisen og Camilla Bottolfs begge fra Optimera. De ser frem til å bidra til utvikling av Bygg Reis Deg og sørge for at denne fellesarenaen blir en møteplass for faglig påfyll og et godt møtested for nye- og eksisterende aktører i byggenæringen.

Camilla har i flere år hatt ansvar for Optimera sin deltagelse på Bygg Reis Deg og har god erfaring fra en utstillers ståsted. Janicke har vært styremedlem og varamedlem siden 2015. Hun synes Bygg Reis Deg har hatt en spennende utvikling fra å omfavne sluttbruker og proffkunde til å jobbe mot å bli det viktigste samlingspunkt for hele byggenæringen. Med fokus på markedsorientert forretningsutvikling og konseptualisering av forretningsområder i Optimera, ønsker Janicke å bidra til utvikling av det totale konseptet rundt Bygg Reis Deg. Jeg ønsker at Bygg Reis Deg skal være ytterligere innovative i produkt og tjenestetilbudet gjennom hele kundereisen sier Mathisen.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge