Følg Bygg Reis Deg AS

NM i malerfag på Bygg Reis Deg 2019

Nyhet   •   feb 21, 2018 11:11 CET

De besøkende kunne følge med på fremgangen til lærlingene

Kompetanse- og utviklingssjef Kari Wilsgård informerte oss om at de hadde hatt et vellykket arrangement med mange besøkende og godt utbytte for deltagerne i 2017. Målet vårt var å heve kompetansen i hele bransjen og rette fokus mot rekruttering av lærlinger sier Wilsgård. Før 2019 vil vi legge til rette for et enda tettere samarbeid med IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør og derfor er det helt topp at vi nå har samlokalisert våre stands i hall E. Vi skal lage en fin ramme rundt konkurransen og håper flere av bransjens hovedaktører vil engasjere seg med egne stands og bli med å bygge vår kategori på Bygg Reis Deg 2019. For å øke vår attraktivitet og tiltrekke oss mest mulig oppmerksomhet er det viktig at vi står sammen. Jeg håper de store aktørene både blant produsenter- og malerog byggtapetsermestrene blir med for å skape en best mulig ramme rundt mesterskapet. Da vil det bli lettere å få med deltagere og ikke minst vil vi få enda mer oppmerksomhet rundt maler- og byggtapetser faget avslutter Wilsgård.

Vi i Bygg Reis Deg skal gjøre det vi kan for å bidra til et godt arrangement og ønsker alle aktører i malerbransjen velkommen som utstillere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.