Gå videre til innhold
De besøkende kunne følge med på fremgangen til lærlingene
De besøkende kunne følge med på fremgangen til lærlingene

Nyhet -

NM i malerfag på Bygg Reis Deg 2019

Kompetanse- og utviklingssjef Kari Wilsgård informerte oss om at de hadde hatt et vellykket arrangement med mange besøkende og godt utbytte for deltagerne i 2017. Målet vårt var å heve kompetansen i hele bransjen og rette fokus mot rekruttering av lærlinger sier Wilsgård. Før 2019 vil vi legge til rette for et enda tettere samarbeid med IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør og derfor er det helt topp at vi nå har samlokalisert våre stands i hall E. Vi skal lage en fin ramme rundt konkurransen og håper flere av bransjens hovedaktører vil engasjere seg med egne stands og bli med å bygge vår kategori på Bygg Reis Deg 2019. For å øke vår attraktivitet og tiltrekke oss mest mulig oppmerksomhet er det viktig at vi står sammen. Jeg håper de store aktørene både blant produsenter- og malerog byggtapetsermestrene blir med for å skape en best mulig ramme rundt mesterskapet. Da vil det bli lettere å få med deltagere og ikke minst vil vi få enda mer oppmerksomhet rundt maler- og byggtapetser faget avslutter Wilsgård.

Vi i Bygg Reis Deg skal gjøre det vi kan for å bidra til et godt arrangement og ønsker alle aktører i malerbransjen velkommen som utstillere.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge