Følg Bygg Reis Deg AS

Skarpnes feirer 100 års jubileum på Bygg Reis Deg

Nyhet   •   jan 09, 2018 15:35 CET

Skarpnes på messe på Sørlandet ca. 1910

Skarpnes er en av utstillerne som allerede har sikret seg plass på messen i 2019. Da skal de slå på stortromma og feire sitt 100 års jubileum.
Skarpnes AS er en familiebedrift som nå drives i fjerde generasjon. Selskapet ble grunnlagt i 1919, og har i dag 40 ansatte med hovedkontor i Grimstad og på fabrikkene i Arendal og Grimstad. Skarpnes AS er eneste produsent av takstein med både norske eiere og produksjon i Norge.
Salgs- og markedssjef Espen Stensøy er allerede i gang med planleggingen av jubileumsåret 2019 som blant annet innebærer deltagelse på Bygg Reis Deg. Skarpnes er Norges eldste taksteinbedrift og vi var en av de første industribedriftene i Arendal, sier Stensøy. Han viser stolt frem bilde av Skarpnes sin stand på en messe på Sørlandet fra ca. 1910. Vi er en bedrift med lange tradisjoner og svært god kunnskap blant de ansatte. I dag har vi utviklet oss til å bli en moderne industribedrift og vi ser frem til å være i markedet i mange år fremover.

Under Bygg Reis Deg ser vi for oss å vise frem bedriften også utover produktene vi selger så vi ser frem til å invitere alle våre kunder og de besøkende til en skikkelig bursdagsfeiring i perioden 16-19 oktober, avslutter Espen Stensøy.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.