Følg Bygg Reis Deg AS

Bygg Reis Deg 2017 – byggenæringens viktigste møteplass åpner på onsdag!

Pressemelding   •   okt 16, 2017 07:56 CEST

Vrimlegata Bygg Reis Deg 2015. Foto: Bo Mathisen

Nå er det 2 dager dager igjen til 45.000 besøkende samler seg på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse, Lillestrøm. Med 564 utstillere, 10 konferanser og over 100 seminarer rettet mot alle bransjer i byggenæringen, er Bygg Reis Deg den største messen av sitt slag i Norge. Bygg Reis Deg arrangeres for 27. gang den 18. - 21. oktober 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Dette vil du ikke gå glipp av!

Bygg Reis Deg har som visjon å være Byggenæringen viktigste møteplass. Den møteplassen hvor alle, uansett bransje og del av byggeprosessen de jobber i, møtes for å utveksle erfaringer og tilegne seg ny kunnskap. Den røde tråden for Bygg Reis Deg 2017 er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.

Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring. I alle landets kommuner er næringen en vesentlig bidragsyter til arbeidsplasser og verdiskaping. Vi har mer enn 250.000 ansatte i bygg, bolig, anlegg- og eiendomsbransjen, og ved økt samspill og bruk av digitale verktøy er det potensiale for betydelige økonomiske- og miljømessige gevinster.

Konferanse- og seminarprogrammet Det Norske Byggemøte går over tre dager under Bygg Reis Deg. Her ønsker vi å vise hvordan byggenæringen kan bidra til betydelige miljømessige- og økonomiske gevinster ved å digitalisere sammen og øke samspillet mellom bransjene i byggeprosessen. Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig på https://min.byggreisdeg.no/shared/program.

Den kanskje viktigste årsaken til at alle med ambisjoner som jobber i byggenæringen, uansett funksjon, bør besøke årets Bygg Reis Deg er våre utstillere. Vi har mer enn 550 utstillere fra 17 nasjoner, som står klare til å fortelle deg om sine innovative produkter, nyheter og løsninger. De deler av sin erfaring og kunnskap for at du skal få følelsen av å ligge Ett skritt foran.

Vi ønsker alle velkommen til Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøte 2017!

Gratis billett

For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

For første gang på Bygg Reis Deg kan du også skreddersy ditt program med "Min Bygg Reis Deg". "Min Bygg Reis Deg" er en innlogget tjeneste og app for å hjelpe deg med å planlegge ditt konferanse-, seminar- og messeprogram. Registrer deg på https://min.byggreisdeg.no/login (Husk: du må først registrere deg som besøkende). 

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.