Gå videre til innhold
Norgips med Walls of Norway viser frem det siste av gips, sparkel og stål på moteshow.
Norgips med Walls of Norway viser frem det siste av gips, sparkel og stål på moteshow.

Pressemelding -

Mer enn bare bygg på Bygg Reis Deg

Nå er vi halvveis i Bygg Reis Deg på Norges Varemesse, Lillestrøm, og vi ligger an til tidens messe med gode besøkstall. På messegulvet kan du oppleve alt fra kunstig intelligens, innovative skruer, 3D-printing, popcorn, digitale løsninger og mye, mye mer. Det er umulig å nevne alt de 564 standene har å by på, ta turen innom for å oppleve selv.

Det er fri adgang på Bygg Reis Deg, og i messehallen er det muligheter for å gjøre andre kupp i samme slengen. Flere av våre utstillere har supertilbud på produktene sine, i tillegg til at det er et bredt spekter av fagfolk som er tilgjengelige om du for eksempel hadde ønsket kostnadsfri rådgivning i forhold til byggeløsninger i hus eller hytte. Her er en noe av det våre utstillere har å by på.

Konkurranse i benkpress - med en vri.

Hver dag klokken 13.00 er det konkurranse hos Swedoor JW hos Bygg Reis Deg. Vinneren får en valgfri dør til en verdi til 5000kr. Konkurransen vinner du om du klarer flest benkpress med døren. Registrer deg før klokken 13.00 og bli med på konkurransen.

Motefremvisning.

Norgips med Walls of Norway viser frem det siste av gips, sparkel og stål på moteshow. Her kan du også havne i sentrum av en morsom fotografering hvor bildene blir fremvist på standen.

Anneks blir bygget på Bygg Reis Deg.

Finja bygger anneks og viser hvordan prosessen foregår. Her kan du både lære deg noe nytt og få tips og triks til hvordan anneks blir bygd. Undervisningen skjer på standen ca. kvart på klokketimen hver dag.

Fulle kjøleskap hos HTH

La deg inspirere av HTH som på Bygg Reis Deg presenterer det nyeste innen kjøkken. I den urbane standen kan du få en god kopp kaffe og en hyggelig samtale. Ta den beste selfien og vinn kjøkken til 75.000kr. I løpet av dagen blir det kokkelert i kjøkkenutstillingene, så det er store muligheter for en deilig matbit. På messedagene dukker også de beste tilbudene hos HTH opp!

Bli servert av fremtidens barista

Fresh Interiør er leverandør av kjøkkenutstyr, blant annet Gaggenau. På plass i deres stand står en barista som vanligvis tilbringer sine dager på en coffeshop i København. Blant utvalget av kjøkkenutstyr finner du overraskende stillegående kaffemaskiner som lager alt fra espresso til skummende latte. Kom innom for en kopp!

Det har aldri vært lettere å skru

Hos ESSVE Norge på Bygg Reis Deg kan du få prøve en revolusjonerende skrue som griper fortere, har et høyere moment og finere finish. Å skru inn skruen blir som varm kniv i smør, kom innom for en test.

3D-magi hos Maxbo

I den ene delen av Maxbos stand står det noen tilsynelatende tomme bord med påmalte veier og tomter. Magien oppstår i det man plukker opp en iPad og filmer et av bordene. Da dukker det opp 3-dimensjonale hus, biler og bygninger. Teknologien skal brukes til å visualisere fremtidige byggekonstruksjoner.

Vi ønsker alle velkommen til Bygg Reis Deg!

Emner

Kategorier


For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge