Følg Bygg Reis Deg AS

Presseakkreditering til Bygg Reis Deg 2017 er åpnet

Pressemelding   •   sep 08, 2017 14:45 CEST

Thomas Alsgaard på Bygg Reis Deg 2015

Vi ønsker alle journalister og fotografer velkomne til Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Registrer deg for presseakkreditering her, så får du gratis adgang og et presse pass til messen. Bruk kode BRD2017. Med et presse pass får du tilgang til presserom hvor det er mulighet for å gjennomføre intervjuer, sende pressemeldinger, ta bilder og hvor vi samler alt av informasjon av hva som skjer time for time på Bygg Reis Deg 2017.

Ta kontakt med Marte Semb Aasmundsen, presseansvarlig Bygg Reis Deg, på +938 54 730 eller marte@digitalmediepartner.no for mer informasjon.

Vi gleder oss til å se deg!

Om Bygg Reis Deg:

Bygg Reis Deg arrangeres for 27. gang den 18. - 21. oktober 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Bygg Reis Deg sin visjon er å være byggenæringens viktigste møteplass og vi skal bidra til at våre utstillere og besøkende skal ligge «Ett skritt foran». Bygg Reis Deg skal også vise frem praktiske verktøy, produkter, tjenester og løsninger via utstillinger, seminarer, konferanser og sosiale arrangementer til våre hovedmålgrupper; arkitekter og rådgivere, industri og handel, utførende bygg og anlegg og byggherrer. Årets nyhet på Bygg Reis Deg er at seminarer, konferanser og sosiale møteplasser samles under fellesbetegnelsen «Det Norske Byggemøte». Den røde tråden for Det Norske Byggemøte er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.