Gå videre til innhold
Bygg Reis Deg kick-off på Norges Varemesse. Foto: Digital Mediepartner AS/Eivind Von Døhlen
Bygg Reis Deg kick-off på Norges Varemesse. Foto: Digital Mediepartner AS/Eivind Von Døhlen

Pressemelding -

Vellykket Bygg Reis Deg kick-off

Torsdag 8. juni arrangerte Bygg Reis Deg kick-off for utstillere på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det var stort oppmøte, med nærmere 100 utstillere fra hele byggenæringen som deltok. Hovedmålet med dagen var å gi utstillerne de beste forutsetningene for en vellykket messe og motivere utstillerne til å "trene" for å prestere best mulig 18-21. oktober.

- Vi er svært fornøyd med at så mange utstillere stilte opp på gårsdagens kick-off. Det viser at vi har ambisiøse utstillere, som virkelig har lyst til å prestere godt når vi kommer til messen i oktober. Med en kraftsamling av dyktige utstillere er jeg meget positiv til at alle bidrar til besøksrekord på messen i år. Bygg Reis Deg sin visjon er å bygge stolthet, kunnskap og fremme samspillet i byggenæringen, og dette var en god start på et godt samarbeid på tvers av de ulike bransjene i næringen, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Grunnlaget for utstillerne sitt utbytte og effekt legges nå, og det var Bygg Reis Deg sitt mål å inspirere og motivere utstillerne til å kunne starte prosessen tidligere enn før.

- Dette var en inspirasjonsinnsprøytning og en klar bevisstgjøring for hvordan vi kan få best utbytte av å være deltaker på Bygg Reis Deg. Ikke minst fikk vi nyttige tips til hvordan vi skal bygge vår stand. Vi gleder oss!, sier Monica Krogstad, kurs- og bedriftsansvarlig i Fagrådet for Våtrom (FFV).

Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg fortalte de fremmøtte om status for messen, status for seminar- og konferansene under Det Norske Byggemøte og om hvilke planer Bygg Reis Deg har for PR, markeds- og kommunikasjonsarbeidet. Andreas Ljones, leder for eksterne arrangementer og hans team på Norges Varemesse, ga tips og råd om hvordan man skal lykkes på messen, hvilke tidsfrister som er viktig å overholde, hvem man skal kontakte i forbindelse med rigging, og sist men ikke minst hvilke nye digitale kommunikasjonsverktøy som kommer til å tilbys under årets arrangement.

- Dette var en suksess, jeg følte at forsamlingen var engasjert og tok utfordringen med å forberede seg enda bedre og samspille med oss slik at vi i fellesskap kan oppnå et enda større utbytte og øke antall besøkende. Sammen skal vi videreutvikle Bygg Reis Deg til å bli Byggenæringens viktigste møteplass. Jeg er glad vi inviterte til denne samlingen og håper at alle de som var her ble motivert og vil gå foran som gode eksempler og inspirere samtlige utstillere. Sammen skal vi skape tidenes beste Bygg Reis Deg, avslutter en engasjert Nybø.

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge