Gå videre til innhold
fra venstre Birgit Rusten, Shiraz Rafiqi, Bengt Herning, Gunnar Glavin Nybø, Anette Ramstad, Bjørn Ole Inglingstad
fra venstre Birgit Rusten, Shiraz Rafiqi, Bengt Herning, Gunnar Glavin Nybø, Anette Ramstad, Bjørn Ole Inglingstad

Blogginnlegg -

Det Norske Byggemøte utvikles av og for representanter fra hele byggenæringen

Det finnes mange gode og utviklende møteplasser i regi av de ulike bransjeforeningene i byggenæringen, men hvem av dem skal bygge næringen? Skal vi skape vinnere blant ansatte, bedrifter, bransjene og sørge for at byggenæringen fremstår som den mest attraktive næringen for dagens ungdom må vi vise frem hvem vi er og hva vi står for.

Vi i Bygg Reis Deg tror vi har et godt utgangspunkt til å kunne videreutvikle vår møteplass til å bli den viktigste og mest samlende møteplassen for alle aktører i næringen.

I forrige uke samlet vi aktører fra hele byggenæringen til et arbeidsmøte hvor hensikten var å få innspill til seminar- og konferanseprogrammet under Det Norske Byggemøte. Det innebærer at vi nå får et program utviklet av og for samtlige aktører i næringen. Det blir en møteplass hvor arkitekten får lære mer om de siste produktnyhetene, hvor håndverkeren får innblikk i hva de må tilegne seg av kunnskap og sist men ikke minst et sted hvor ungdommen får vite mer om mangfoldet av de jobbene som er og vil bli i morgendagens byggenæring.

Bygg Reis Deg ønsker å ta større ansvar og bidra til at næringen spiller bedre på lag og finner felles bærekraftige løsninger som bidrar til økonomiske, samfunnsmessige og miljømessige gevinster. Et av grepene for å belyse dette er Byggenæringens Innovasjonspris 2017. Denne uken samlet vi juryen for å bli enige om kriteriene og 29. mars inviterer vi alle til å delta i konkurransen om det gjeve trofeet. Vi ser frem til byggenæringens viktigste møteplass og er glade for å ha mange smarte og modige mennesker med på laget.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge