Gå videre til innhold
Foto:  Vegard Breie
Foto: Vegard Breie

Nyhet -

​Bygg Reis Deg er halvveis til mål – over 50% solgt – mot byggenæringens viktigste møteplass i 2021!

Bygg Reis Deg har som mål å lage tidenes største utstilling på over 20.000 kvadratmeter i 2021 og i dag er allerede 50% av messearealet solgt.

Utstillingen skal vise de beste løsningene for offentlige og private utbyggere av bygg og boliger. For å få til dette lager vi en utstilling som gjenspeiler byggeprosessen fra tidlig fase prosjektering, utvendig- og innvendige materialvalg fra grunnmur til tak, før vi avslutter med alt du trenger for å få utført arbeidet.

Vi har ambisjon om å gi de beste rådene til alle som har et byggeprosjekt og sørge for at man får mest mulig bygg for pengene uavhengig av størrelsen på prosjektet. Her skal de utførende lære hvordan de kan gi bedre råd og bestillerne lære hva de bør etterspørre.

For å få til dette skal vi lage en utviklingsarena bestående av mer enn 500 utstillere fordelt på 20.000 kvadratmeter og et relevant utdanningsprogram for fagpersoner og bygge interessert publikum. Her skal vi ha hovedfokus på å ta i bruk nye innovative løsninger og digitale verktøy for å oppnå økt produktivitet og totalt sett en mer bærekraftig næring.

Under Bygg Reis Deg 2019 møtte 9 av 10 utstillere de målgruppene de var på jakt etter og 9 av 10 besøkende hadde et godt inntrykk av messen. Hvis du er på jakt etter nye kunder eller ønsker å ta vare på dine nåværende, er det høyst på tide å bestille plass. Ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller legg inn din bestilling allerede i dag på vår påmeldingsmodul.

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge