Følg Bygg Reis Deg AS

​Bygg Reis Deg er halvveis til mål – over 50% solgt – mot byggenæringens viktigste møteplass i 2021!

Nyhet   •   feb 19, 2020 06:00 CET

Foto: Vegard Breie

Bygg Reis Deg har som mål å lage tidenes største utstilling på over 20.000 kvadratmeter i 2021 og i dag er allerede 50% av messearealet solgt.

Utstillingen skal vise de beste løsningene for offentlige og private utbyggere av bygg og boliger. For å få til dette lager vi en utstilling som gjenspeiler byggeprosessen fra tidlig fase prosjektering, utvendig- og innvendige materialvalg fra grunnmur til tak, før vi avslutter med alt du trenger for å få utført arbeidet.

Vi har ambisjon om å gi de beste rådene til alle som har et byggeprosjekt og sørge for at man får mest mulig bygg for pengene uavhengig av størrelsen på prosjektet. Her skal de utførende lære hvordan de kan gi bedre råd og bestillerne lære hva de bør etterspørre.

For å få til dette skal vi lage en utviklingsarena bestående av mer enn 500 utstillere fordelt på 20.000 kvadratmeter og et relevant utdanningsprogram for fagpersoner og bygge interessert publikum. Her skal vi ha hovedfokus på å ta i bruk nye innovative løsninger og digitale verktøy for å oppnå økt produktivitet og totalt sett en mer bærekraftig næring.

Under Bygg Reis Deg 2019 møtte 9 av 10 utstillere de målgruppene de var på jakt etter og 9 av 10 besøkende hadde et godt inntrykk av messen. Hvis du er på jakt etter nye kunder eller ønsker å ta vare på dine nåværende, er det høyst på tide å bestille plass. Ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller legg inn din bestilling allerede i dag på vår påmeldingsmodul.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.