Gå videre til innhold
Glavas aller første stand på Bygg Reis Deg messen i 1954
Glavas aller første stand på Bygg Reis Deg messen i 1954

Nyhet -

Glava fortsetter som utstiller med nye eiere

Vi tok kontakt med tidligere direktør Sigurd Natvig for å høre hvilken betydning Bygg Reis Deg har hatt for Glava gjennom årenes løp. Natvig var direktør i perioden 1975 til 2006 og deretter styreleder frem til 2016. 

I min tid i Glava var det aldri tvil om at vi skulle delta på Bygg Reis Deg, sier Natvig. Det var og er en viktig møteplass hvor vi møter produsenter, kunder, entreprenører og håndverkere. Jeg ser at Bygg Reis Deg har utviklet seg i positiv retning de siste årene og tror at den fysiske møteplassen er enda viktigere i dag. Når vi sitter mer og mer foran skjermen og har dialog på mail og telefon er det viktig å prioritere møteplasser hvor man kan møte mange kunder på over en kort periode, ansikt til ansikt.

Jeg har vært på mange utstillinger i utlandet og kan bekrefte at Bygg Reis Deg ikke står tilbake for noen av disse. Det er fint at dere videreutvikler og trekker inn aktiviteter, som inspirerer ungdommen til å satse på en yrkeskarriere som dyktige fagfolk i byggenæringen. Som aktiv pensjonist følger jeg med fra sidelinjen og heier på norsk byggenæring og Bygg Reis Deg avslutter Natvig.

Deretter kontaktet vi Per Stræde som er Marketing- og kommunikasjonsdirektør i det nye selskapet. Han bekrefter den tidligere direktørens opplevelse av Bygg Reis Deg sin posisjon og betydning. Det er viktig for oss å videreføre vår deltagelse sier Stræde. Vi prioriterer denne messen og gleder oss til å stå sammen med merkevarene Weber og Gyproc. Vi skal ha en felles stand hvor vi, i tillegg til å fremstå som tre tydelige merkevarer, ønsker å synliggjøre hvilke synergier og merverdier vi kan tilby våre kunder på tvers av merkene. Bygg Reis Deg 2019 blir en storsatsning fra vår side og vi har allerede begynt planleggingen avslutter Stræde.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge