Gå videre til innhold
Gullhammeren 2018
Gullhammeren 2018

Nyhet -

Meld deg eller dine kunder på Gullhammeren 2018

Gullhammeren 2018 er en konkurranse som skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som har tatt i bruk løsninger, arbeidsmetoder, verktøy eller materialer som har bidratt til enda bedre, lønnsomt og mer bærekraftige bygg.

Bygg21 jakter ikke på feil, men på små og store eksempler på beste praksis innen plan- og byggesaksprosess, kvalitet og bærekraft, samhandling, industrialisering, digitalisering og kompetanse.

Finalistene vil få en Bygg21-hammer.*) Vinnerne får tildelt Gullhammeren 2018 av kommunal- og moderniseringsminister, Monica Mæland under Det Norske Byggemøtet 17.oktober. Hun sier blant annet:

«Vi vet at løsningene ikke må finnes opp, de finnes allerede i dag. Utfordringen er selvfølgelig at de ikke blir brukt av mange nok i hele næringen. Norsk byggenæring har veldig gode forutsetninger for å bli verdensledende på mange områder, som miljø, kvalitet og bærekraft, og digitalisering. Det handler om at dere deler den kunnskapen som bor i næringen allerede nå. Når dere løfter sammen, løfter dere hele næringen.»

*) De som allerede har mottatt en Bygg21-hammer er automatisk med i konkurransen

Hele bygge- og eiendomsnæringen kan delta. For å bli med i konkurransen, meld deg her: Påmeldingsskjema

Siste frist for påmelding er 1. september 2018

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge