Gå videre til innhold
På Bygg Reis Deg møter du Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballproff og nå Viasat-kommentator.
På Bygg Reis Deg møter du Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballproff og nå Viasat-kommentator.

Nyhet -

Mesterlig ledelse på Bygg Reis Deg

Har du tenkt på hvor mye det betyr å gjøre dine medarbeidere gode? På ettermiddagen 19. oktober, under Bygg Reis Deg 2017, arrangerer Mesterbrevnemnda eget seminar med mesterlig ledelse som hovedtema. Med på laget har Mesterbrevnemnda fått Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballproff og nå Viasat-kommentator, og ekspert på medarbeiderskap, Rune Semundseth fra Businessmastering AS.

- Et arbeidslag kan bestå av individer fra forskjellige kulturer, nasjonaliteter og med forskjellig kompetanse. En leders rolle er å få disse til å fungere sammen som en helhet som drar i samme retning. Gjennom seminaret ønsker vi å gi inspirasjon, motivasjon og verktøy som bidrar til at man spiller bedre på lag og gjøre hverandre enda bedre, sier Roger Nyborg, informasjonsansvarlig i Mesterbrevnemda.

Dere vil høre og lære mer om viktigheten av å støtte og utfordre hverandre samt hva som kreves for å bygge en god kultur på arbeidsplassen. Jan Åge Fjørtoft vil med sitt smittende engasjement forsøke å inspirere og motivere gjennom blant annet å dele erfaringer fra sin innholdsrike karriere, og snakke om Drillo-effekten og lagspill.

I den andre delen av seminaret vil Rune Semundseth ta for seg medarbeiderkoden. Sentralt i denne sesjonen vil være det å bry seg om sine ansatte ved å gi støtte og utfordringer samt hva som kreves for å bygge en god arbeidskultur. Mesterbrevnemda presenter også dette budskapet på Håndverkerdagen 20. oktober.

Dette seminaret vil du ikke gå glipp av! 

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge