Gå videre til innhold
Schiedel på Bygg Reis Deg i 2019. Foto: Vegard Breie
Schiedel på Bygg Reis Deg i 2019. Foto: Vegard Breie

Nyhet -

​Møt Schiedel Skorsteiner på Bygg Reis Deg

I skrivende stund har vi dekt over 50% av messearealet til Bygg Reis Deg 20.-23. oktober 2021. Da er det også svært gledelig å se at det er stor gjenkjøpslyst blant tidligere utstillere. For tredje gang på rad er vi så heldige å ha med Schiedel Skorsteiner som utstiller.

- Vi deltar på BRD 2021 for å fortsette vår strategi med å bygge merkevaren Schiedel i Norge. Det blir tredje gang på rad vi deltar med egen stand. Tidligere har vi stått sammen med forhandlere. Vi vil fortsette å ha fokus på unike pakkeløsninger med ildsted og skorstein som er tilpasset dagens byggestandard og lavenergihus med balansert ventilasjon. I tillegg ser vi en klar økning i forespørsler på produkter som er klargjort for biogass, spesielt til prosjekter, så vi vil nok vise frem løsninger for dette også i 2021, sier John Gjerde, teknisk sjef i Schiedel Skorsteiner.

Vi jobber for tiden med nytt kalkulasjonsprogram og webhandel-løsning "Schiedel Profi" som vi satser på er klart til høsten, i tillegg til nye modeller vi regner med er på plass til messen neste år, avslutter han.

Schiedel er markedsleder og største leverandør av skorstein systemer over hele verden. Med mer enn 70 års erfaring sitter de med store kunnskaper om piper og nødvendig tilbehør. Vi er glade for å kunne meddele at de også i 2021 blir å finne i hall D.

Vi ser av fjorårets analyse at hele 9 av 10 utstillere møter de målgruppene de er på jakt etter og 9 av 10 besøkende hadde et godt inntrykk av siste messe. Dette gjenspeiler en høy gjenkjøpslyst blant tidligere utstillere, samt den økende interessen for Bygg Reis Deg 2021.

Vi gleder oss over en rekordinteresse og er klare for å legge til rette for enda flere utstillere. Ta kontakt på salg@byggreisdeg.no dersom du ønsker å sikre deg en stand på neste års utstilling.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge