Gå videre til innhold
Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.
Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.

Nyhet -

Nominert til innovasjonsprisen - CliWi

CliWi er en nyskapende og unik væskebåren vekslerteknologi utviklet av Heatwork. CliWi muliggjør en ekstremt effektiv varmeveksling, som også er fossil og/eller utslippsfri.

Bakgrunnen til at juryen av innovasjonsprisen mente at CliWi var en god kandidat, er at produktet bidrar til bærekraft mål med energieffektiv oppvarming. I tillegg sørger produktet for lavere utslipp lokalt og globalt som resulterer i lavere kostnader. CliWi bidrar også til bedre helsevilkår for arbeidere ved at det ikke er noen åpne flammer, ingen avgasser eller brent støv.

”Dette er veldig gøy for HeatWork, og vi er ydmyk og stolt over å være en av de nominerte. Navnet CliWi står for «Climate Winner» - klimavinneren, og alt av teknologi, design og merkevare utvikles i Narvik. At vi nå har fotfeste i bransjen med en helt nyutviklet og patentert vekslerteknologi er stort for selskapet. Dette bekrefter vår tro på at CliWi er en innovativ produktserie, som er med å sikre det grønne skifte byggenæringen og flere andre bransjer står ovenfor. Kundene oppnår en miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, som allerede i dag utgjør en forskjell for å nå målene om utslippsfrie byggeplasser”, sier Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.

Produktet leverer ren og jevnt fordeling av varme/tørk uten brente partikler, avgasser, lukt, fukt og et HMS-vennlig brukersnitt for alle entreprenører innen bygg og anlegg. CliWi er enkel og smidig, med forbedrede brukerfordeler som vekt og kapasitet sammenlignet med tilsvarende løsninger. CliWi er ikke bare en midlertidig varmeløsning, ved for eksempel oppføring av bygg, men kan også tilkobles som en permanent løsning i haller, produksjonslokaler, anlegg og annet.

Teknologien har allerede blitt adoptert av bygg-og anleggsbransjen, fjernvarme og skadedyrindustrien. Gjennom forbedret miljø og lavere kostnader vil brukerne kunne skaffe seg store fordeler, og tilpasse seg de nye miljøkravene gjennom kort omstilling og bidra til fremtidens utslippsfrie byggeplasser.

Emner

Regions

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS

CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge