Følg Bygg Reis Deg AS

Norges største verktøykasse åpnes under Bygg Reis Deg!

Nyhet   •   mai 27, 2019 16:16 CEST

Foto: Stanley Black&Decker

Med et halvt år igjen til messestart er det hyggelig å registrere at plassene i de ulike hallene selges unna i rekordfart. En stor nyhet er at vi har flyttet verktøyavdelingen til hall E og etterspørselen har vært enorm. Dette blir et Eventyr for den som er glad i verktøy.

Tradisjonelt har våre verktøyleverandører laget mange aktiviteter på standene sine. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

Er du glad i godt verktøy og ønsker å følge med på det siste nye er det med andre ord obligatorisk å ta turen innom hall E på Norges varemesse i perioden 16-19 oktober. Som alle vet er godt verktøy mer enn halve jobben så hvis du vil sørge for god kvalitet og spare både tid og penger er du hjertelig velkommen.

«Jeg kan allerede nå bekrefte at hall E blir et eldorado for alle som liker og er opptatt av godt verktøy,» sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.