Gå videre til innhold
Foto: Stanley Black&Decker
Foto: Stanley Black&Decker

Nyhet -

Norges største verktøykasse åpnes under Bygg Reis Deg!

Med et halvt år igjen til messestart er det hyggelig å registrere at plassene i de ulike hallene selges unna i rekordfart. En stor nyhet er at vi har flyttet verktøyavdelingen til hall E og etterspørselen har vært enorm. Dette blir et Eventyr for den som er glad i verktøy.

Tradisjonelt har våre verktøyleverandører laget mange aktiviteter på standene sine. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

Er du glad i godt verktøy og ønsker å følge med på det siste nye er det med andre ord obligatorisk å ta turen innom hall E på Norges varemesse i perioden 16-19 oktober. Som alle vet er godt verktøy mer enn halve jobben så hvis du vil sørge for god kvalitet og spare både tid og penger er du hjertelig velkommen.

«Jeg kan allerede nå bekrefte at hall E blir et eldorado for alle som liker og er opptatt av godt verktøy,» sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Emner

Tags

Pressekontakt

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relaterte nyheter

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
Stensberggaten 27
0130 Oslo
Norway