Følg Bygg Reis Deg AS

NYE THERMOURÒ-SERIER FRA JACKON

Nyhet   •   mar 22, 2018 13:03 CET

Eivind Olsen med nye Thermomur blokker

Nye fordeler og bruksområder

Jackon ThermomurÒ er et grunnmur- og byggesystem i JackoporÒ (EPS). Lette blokker stables oppå hverandre, armeres og fylles med betong. Byggeprosessen er effektiv og forutsigbar, og resultatet er en solid og ferdig isolert mur. Med vårens lanseringer består byggesystemet av seks smarte serier med ulike fordeler og bruksområder.

Den nye ThermomurÒ250x-serien med plaststeg er en videreutvikling av den originale ThermomurÒ 250 med EPS-steg. I motsetning til sin forgjenger, kan 250x-serien brukes som bærevegg og skillevegg mellom leiligheter, og til garasjevegger med tilbakefylling. Ved å velge ThermomurÒ250x til bærevegger og skillevegger vil man spare verdifull plass i en bolig. Veggen vil likevel møte kravene til lydisolering og brannsikkerhet.

- Med en massiv betongkjerne på 15 cm får ThermomurÒ250x bedre lyddempende egenskaper enn forgjengeren, og dessuten brannklasse REI 60, sier utviklingssjef i Jackon, Eivind Olsen. - Plaststegene gjør blokken sterkere og mer stabil. Fordelen med skrufeste i plaststegene er noe alle som kjenner ThermomurÒsetter pris på. Det forenkler monteringen og sparer et betydelig antall arbeidstimer på byggeplass.

450 i grønne bygg

- De ulike ThermomurÒ-seriene fyller hver sin funksjon, og de nye seriene skal fylle behov vi vet finnes ute på byggeplass. De vil gjøre hverdagen til de som bruker systemet enklere og mer effektiv.

Olsen forteller at endringer i byggeforskriftene blir lagt til grunn når eksisterende produkter skal forbedres og nye skal skapes, og at ThermomurÒ450 er utviklet for å tilfredsstille strenge isolasjonskrav i det danske markedet. - Med U-verdi på 0,11 vil den også være interessant for norske brukere som er spesielt opptatt av energisparing, sier utviklingssjefen. - ThermomurÒ450 er et nytt alternativ til lavenergiboliger.

Lette løsninger

ThermomurÒ450 og ThermomurÒ250x, vil i likhet med den markedsledende 350-serien ha et bredt utvalg av blokker. Sammen med det brede spekteret av tilbehør Jackon tilbyr, forenkler og effektiviserer dette byggeprosessen ytterligere. De nye seriene leveres med både standardblokker, hjørne-, topp- og halvblokker, smyglister og annet nødvendig tilbehør.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.