Gå videre til innhold
Det var mange som ville prøve Holtes racing-simulator.
Det var mange som ville prøve Holtes racing-simulator.

Pressemelding -

Besøk Preikestolen med VR-briller

Kunstig intelligens og virtuell virkelighet er omtalt som game changers i byggenæringen. På Bygg Reis Deg kan du prøve ut både racing-simulator, 3D-vegg og besøke Preikestolen og Trollveggen med VR-briller. Ta turen til Bygg Reis Deg lørdag 21. oktober for å oppleve det nyeste innen digitalisering!

Opplev My Comfort

Saint Gobain viser frem et av sine nyeste konsepter på messegulvet, My Comfort. For å få publikum til å forstå hvor stor forskjell produktene deres kan utgjøre i et hjem benytter de auralisering: en kombinasjon av VR-briller, audio og 3D. Du blir invitert inn i Heidi Wengs hus, hvor du får se hvordan My Comfort isolerer og utjevner slik at lyd, varme og lys harmonerer hjemme hos henne.

Forbrukere begynner å bli mer bevisste på hvilke materialer de bruker, og vi har plukket ut elementer fra de ulike produktene våre slik at de skaper en optimal atmosfære. Når det kommer til bruk av AI og VR ser vi på dette som et geniale verktøy. Kunden får oppleve produktet før de går til innkjøp, og kan lettere ta en avgjørelse på om det er noe de ønsker å investere i”, sier Trude Paulsson, Marketing Manager i Saint Gobain.

Preikestolen, Trollveggen og Rørosgruvene

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystmer og tettesystemer for tak, vegg og grunn. Produktene deres produseres spesielt tilpasset de tøffe forholdene vi har her i Norge. Med utgangspunkt i dette kan du på Matakis stand besøke Preikestolen, Trollveggen og Rørosgruvene med VR-briller. Teknologien på standen visualiserer feltene de arbeider med, og digitalisering og BIM er sentralt for fremtiden forteller Tommy Starmer, markedssjef byggvare.

Fremtidsrettet teknologi

Maxbo har posisjonert seg godt innen digitaliseringen allerede. På deres stand kan man se presentasjoner støttet av en 3D-vegg som visualiserer byggeprosjekter. Hilde Bekkemellem, Markedssjef sier dette er teknologi Maxbo har ønsket å investere i og vise frem på messen, men også noe de ønsker å aktivt bruke i samarbeid med kunder. De bruker også kunstig intelligens for å visualisere hvordan byggeplasser og konstruksjoner kan se ut fremstilt på modeller på stand. Dette er noe man er nødt til å se med egne øyne for å forstå.

Digitalisering til næringen

Holte er byggenæringens programvareleverandør. De produserer programvarer selv, og har flere spennende løsninger å by på. Nytt av året er byggekartleseren. Det er både et innsjekks- og timeteller-system, og på standen kan du delta i konkurransen om å vinne ett års gratis bruk av byggekartleseren, som ordinært koster kr. 7000. En annen svært populær konkurranse Holte avholder er hvem som kan fullføre et racerbilløp raskest. Og da menes det så klart i en simulator med VR-briller, som hvem som helst kan delta på og vinne Holte kjørebok.

For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Emner

Kategorier


For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge