Gå videre til innhold
Vrimlegata Bygg Reis Deg 2015. Foto: Bo Mathisen
Vrimlegata Bygg Reis Deg 2015. Foto: Bo Mathisen

Pressemelding -

Bygg Reis Deg 2017 – byggenæringens viktigste møteplass åpner på onsdag!

Nå er det 2 dager dager igjen til 45.000 besøkende samler seg på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse, Lillestrøm. Med 564 utstillere, 10 konferanser og over 100 seminarer rettet mot alle bransjer i byggenæringen, er Bygg Reis Deg den største messen av sitt slag i Norge. Bygg Reis Deg arrangeres for 27. gang den 18. - 21. oktober 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Dette vil du ikke gå glipp av!

Bygg Reis Deg har som visjon å være Byggenæringen viktigste møteplass. Den møteplassen hvor alle, uansett bransje og del av byggeprosessen de jobber i, møtes for å utveksle erfaringer og tilegne seg ny kunnskap. Den røde tråden for Bygg Reis Deg 2017 er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.

Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring. I alle landets kommuner er næringen en vesentlig bidragsyter til arbeidsplasser og verdiskaping. Vi har mer enn 250.000 ansatte i bygg, bolig, anlegg- og eiendomsbransjen, og ved økt samspill og bruk av digitale verktøy er det potensiale for betydelige økonomiske- og miljømessige gevinster.

Konferanse- og seminarprogrammet Det Norske Byggemøte går over tre dager under Bygg Reis Deg. Her ønsker vi å vise hvordan byggenæringen kan bidra til betydelige miljømessige- og økonomiske gevinster ved å digitalisere sammen og øke samspillet mellom bransjene i byggeprosessen. Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig på https://min.byggreisdeg.no/shared/program.

Den kanskje viktigste årsaken til at alle med ambisjoner som jobber i byggenæringen, uansett funksjon, bør besøke årets Bygg Reis Deg er våre utstillere. Vi har mer enn 550 utstillere fra 17 nasjoner, som står klare til å fortelle deg om sine innovative produkter, nyheter og løsninger. De deler av sin erfaring og kunnskap for at du skal få følelsen av å ligge Ett skritt foran.

Vi ønsker alle velkommen til Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøte 2017!

Gratis billett

For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

For første gang på Bygg Reis Deg kan du også skreddersy ditt program med "Min Bygg Reis Deg". "Min Bygg Reis Deg" er en innlogget tjeneste og app for å hjelpe deg med å planlegge ditt konferanse-, seminar- og messeprogram. Registrer deg på https://min.byggreisdeg.no/login (Husk: du må først registrere deg som besøkende). 

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge