Gå videre til innhold
Bygg Reis Deg 2023 er ferdig for denne gang
Bygg Reis Deg 2023 er ferdig for denne gang

Pressemelding -

Bygg Reis Deg 2023 samlet nærmere 31.000

Bygg Reis Deg er ferdig for denne gang. I år samlet vi over 380 utstillere og nærmere 31.000 besøkende på jakt etter ny kunnskap til sitt byggeprosjekt. Dagene ble fylt opp med produktlanseringer, konkurranser, aktiviteter på stands og konferanse- og seminarinnlegg fra flere ulike scener. Administrerende direktør i Bygg Reis Deg AS, Gunnar Glavin Nybø er svært fornøyd med resultatet.

I en krevende markedssituasjon er vi godt fornøyd med å samle så mange utstillere og besøkende. Det som varmer ekstra er at mange utstillere har uttrykt at de i hovedsak har hatt mange relevante besøk. Blant de besøkende er gjennomgangsmelodien at det har vært en utstilling av høy kvalitet med serviceinnstilte utstillere. Vi har hatt med både nykommere og erfarne utstillere så dette tyder godt for fortsettelsen og veien videre. Så lenge både utstillere og besøkende er fornøyd med utbytte er jeg fornøyd sier Nybø. I tillegg fikk vi satt byggenæringens løsninger i fokus og sørget for at alle fikk med seg at byggenæringen er helt avgjørende for at Norge skal klare sine klimamål innen 2030.

– Sinnsykt bra trøkk

Proff-markedsansvarlig i Strai Kjøkken, Christian Tveit, er på Bygg Reis Deg for første gang. – Det har vært et sinnsykt bra trøkk, sier han

Strai Kjøkken har ikke vært med på messa tidligere og var spent på hvordan det skulle bli. Det har vært en suksess. Vi har fått mye ut av det vi kom for, nemlig konkrete leads uttaler en fornøyd Proff-markedsansvarlig i Strai Kjøkken, Christian Tveit. Han føyer til at det er etter messen det virkelig harde arbeidet starter. Da skal alle leadsene følges opp og forhåpentlig dras i land. Christian legger til at det messedeltagelsen har bidratt positivt til merkevarebyggingen av Strai Kjøkken både internt og eksternt.


Harald Stanghelle sørget for å gi publikum en tankevekker

På Bygg Reis Deg sin åpningskonferanse innledet Harald Stanghelle med å rette søkelys på at byggenæringens løsninger for klimakutt, energisparing og grønn energiproduksjon er så lite kontroversielle og henger så lavt at politikerne ikke ser dem. Senere i konferanseprogrammet kom det frem at det finnes politisk vilje og løsninger som raskt og effektivt kan få fart på energieffektiviserings tiltak hvis regjeringen endrer bestillingen til Enova. Dette klan bli lønnsomt både på kort og lang sikt for bygg- og boligeierne i Norge men aller viktigst er det bra for klima- og miljøet i Norge. Konferansene kan ses på Bygg Reis Deg sin digitale plattform.

Lever digitalt og ønsker velkommen tilbake i 2025

Bygg Reis Deg og deres utstillere produserte en rekke seminarer og konferanser under årets arrangement. Disse er nå tilgjengeliggjort på en digital messeplattform slik at man kan se de i ettertid. Der finner man også en digital stand for mange av utstillerne, slik at man kan finne tilbake til hva de presenterte og opprette kontakt på den måten.

På denne måten øker vi verdien for både utstillere og besøkende sier Nybø. Vår misjon er å dele kunnskap for å øke konkurransekraften til flest mulig aktører i byggenæringen. Derfor er det perfekt å kunne dele (gratis) kunnskap på denne måten. Så gleder vi oss selvfølgelig til å ønske både utstillere og besøkende velkommen tilbake 15-18 oktober 2025 på Nova Spektrum i Lillestrøm.

Related links

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge