Gå videre til innhold
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS

Pressemelding -

Bygg Reis Deg samler hele byggenæringen på Det Norske Byggemøtet 2018

Det Norske Byggemøtet er en møteplass for kommuner, organisasjoner, bedrifter og bedriftsledere som både ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan øke produktiviteten og styrke konkurransekraften innen bygg, anlegg og eiendomsnæringen. Arrangementet skal inspirere samtlige ansatte på tvers av bransjer, motivere til dialog og bidra til at vi sammen utvikler verdens mest bærekraftige byggeindustri.

Denne uken lanserte administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø programmet for konferansen. I programmet er det både nasjonale og internasjonale foredragsholdere, som skal gi et innblikk i hvem som ligger i tet av utviklingen og hvordan disse aktørene jobber 

I samarbeid med Bygg21 har vi gjennomført en konkurranse om Gullhammeren 2018 og de 10 beste kandidatene vil bli presentert for å vise hvilket nivå vi er på i Norge. Senere i programmet får vi høre hvordan professorene Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen ser på mulighetene til å utvikle bærekraftige forretningsmodeller innen norsk byggenæring sier Nybø.

Av internasjonale innlegg får vi høre James Drinkwater fra World Green Building Council  som skal gi et innblikk i globale trender og hvilke nasjoner som er ledende i utviklingen av bærekraftige bygg mens Whitney Austin Grey fra Delos skal redegjøre for hvordan disse byggene påvirker menneskene som jobber og bor i dem. 

Til slutt er det verdt å nevne at vi skal dele ut Byggenæringens ærespris for 2.gang. Ifjor gikk prisen til Martin Mæland og årets pris skal gå til en person som har gjort noe ekstraordinært bra over tid for å fremme og bidra til positiv utvikling for byggenæringen i Norge avslutter en entusiastisk Gunnar Glavin Nybø som ser frem til at konferansier, Cilia Holmes Indahl blåser igang årets konferanse.

Her er : Programmet til Det Norske Byggemøtet 2018

Related links

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge