Følg Bygg Reis Deg AS

Bygg Reis Deg samler hele byggenæringen på Det Norske Byggemøtet 2018

Pressemelding   •   aug 24, 2018 12:17 CEST

Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS

Det Norske Byggemøtet er en møteplass for kommuner, organisasjoner, bedrifter og bedriftsledere som både ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan øke produktiviteten og styrke konkurransekraften innen bygg, anlegg og eiendomsnæringen. Arrangementet skal inspirere samtlige ansatte på tvers av bransjer, motivere til dialog og bidra til at vi sammen utvikler verdens mest bærekraftige byggeindustri.

Denne uken lanserte administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø programmet for konferansen. I programmet er det både nasjonale og internasjonale foredragsholdere, som skal gi et innblikk i hvem som ligger i tet av utviklingen og hvordan disse aktørene jobber 

I samarbeid med Bygg21 har vi gjennomført en konkurranse om Gullhammeren 2018 og de 10 beste kandidatene vil bli presentert for å vise hvilket nivå vi er på i Norge. Senere i programmet får vi høre hvordan professorene Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen ser på mulighetene til å utvikle bærekraftige forretningsmodeller innen norsk byggenæring sier Nybø.

Av internasjonale innlegg får vi høre James Drinkwater fra World Green Building Council  som skal gi et innblikk i globale trender og hvilke nasjoner som er ledende i utviklingen av bærekraftige bygg mens Whitney Austin Grey fra Delos skal redegjøre for hvordan disse byggene påvirker menneskene som jobber og bor i dem. 

Til slutt er det verdt å nevne at vi skal dele ut Byggenæringens ærespris for 2.gang. Ifjor gikk prisen til Martin Mæland og årets pris skal gå til en person som har gjort noe ekstraordinært bra over tid for å fremme og bidra til positiv utvikling for byggenæringen i Norge avslutter en entusiastisk Gunnar Glavin Nybø som ser frem til at konferansier, Cilia Holmes Indahl blåser igang årets konferanse.

Her er : Programmet til Det Norske Byggemøtet 2018

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.