Følg Bygg Reis Deg AS

Glass- og Fasadeforeningen bestiller den største paviljongen på Bygg Reis Deg 2021

Pressemelding   •   aug 13, 2020 08:00 CEST

Fra venstre Beate Solem, Per Henning Graff, Bjørn Glenn Hansen, Harald Aase, Gunnar Glavin Nybø og Tuva Mehammer

Glass- og fasadeforeningen har i en årrekke arrangert sin egen messe i samme periode som Bygg Reis Deg. Neste år blir det en endring på dette. Glass- og Fasadeforeningen har besluttet å flytte sin messe og fagdag til Bygg Reis Deg. Det innebærer at de har bestilt den største paviljongen på messen på hele 594 kvadratmeter i hall B. Her skal de vise frem det siste nye fra medlemsmassen. I tillegg skal de arrangere en egen fagdag på torsdag 21.oktober i hall A.

– Glass og Fasadeforeningen tar nå et nytt stort steg. Ved å legge konferansen «Fagdagen» til torsdag 21. oktober 2021 og vår fagutstilling til Bygg Reis Deg 2021, får vi muligheten til å eksponere forening, medlemsbedrifter og bransje ut til et bredt publikum. Både proff- og privatmarkedet skal merke vår tilstedeværelse i Hall A og B på Norges Varemesse 20.-23. oktober 2021, sier Bjørn Glenn Hansen, direktør i Glass og Fasadeforeningen.

Vi er veldig fornøyde med at Glass- og Fasadeforeningen har valgt å flytte sitt arrangement inn til oss sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Vi har hele tiden samarbeidet om arrangementene, men nå skal det bli fint å få de under samme tak. Vi tror dette samarbeidet vil berike begge parter og gjøre det enda mer interessant å besøke Bygg Reis Deg. Dette er også en fin måte å få frem fagområdet glass- og fasade og nå nye besøksgrupper. Paviljongen deres blir et blikkfang i hall B og bidrar til å bygge oppunder en viktig kategori på vår utstilling sier Nybø.

Selv om Bygg Reis Deg nå har en dekning på hele 75% er det fortsatt ledig plass til flere slike løsninger. Hadde det vært opp til oss ville vi gjerne hatt flere fagpaviljonger hvor de respektive bedrifts- eller produktgrupper kunne presentert seg og «solgt» seg inn både overfor fremtidige arbeidstagere og overfor beslutningstakere avslutter Nybø.

Bygg Reis Deg samler store deler av verdikjeden og produktkategoriene i en byggeprosess og har som visjon om å være byggenæringens viktigste møteplass. Neste messe arrangeres 20-23 oktober 2021 og forventer mer enn 500 utstillere og 40.000 besøkende.

For mer informasjon ta kontakt med oss på 23 11 44 90 // brd@byggreisdeg.no

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.