Gå videre til innhold
Fra venstre Beate Solem, Per Henning Graff, Bjørn Glenn Hansen, Harald Aase, Gunnar Glavin Nybø og Tuva Mehammer
Fra venstre Beate Solem, Per Henning Graff, Bjørn Glenn Hansen, Harald Aase, Gunnar Glavin Nybø og Tuva Mehammer

Pressemelding -

Glass- og Fasadeforeningen bestiller den største paviljongen på Bygg Reis Deg 2021

Glass- og fasadeforeningen har i en årrekke arrangert sin egen messe i samme periode som Bygg Reis Deg. Neste år blir det en endring på dette. Glass- og Fasadeforeningen har besluttet å flytte sin messe og fagdag til Bygg Reis Deg. Det innebærer at de har bestilt den største paviljongen på messen på hele 594 kvadratmeter i hall B. Her skal de vise frem det siste nye fra medlemsmassen. I tillegg skal de arrangere en egen fagdag på torsdag 21.oktober i hall A.

– Glass og Fasadeforeningen tar nå et nytt stort steg. Ved å legge konferansen «Fagdagen» til torsdag 21. oktober 2021 og vår fagutstilling til Bygg Reis Deg 2021, får vi muligheten til å eksponere forening, medlemsbedrifter og bransje ut til et bredt publikum. Både proff- og privatmarkedet skal merke vår tilstedeværelse i Hall A og B på Norges Varemesse 20.-23. oktober 2021, sier Bjørn Glenn Hansen, direktør i Glass og Fasadeforeningen.

Vi er veldig fornøyde med at Glass- og Fasadeforeningen har valgt å flytte sitt arrangement inn til oss sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Vi har hele tiden samarbeidet om arrangementene, men nå skal det bli fint å få de under samme tak. Vi tror dette samarbeidet vil berike begge parter og gjøre det enda mer interessant å besøke Bygg Reis Deg. Dette er også en fin måte å få frem fagområdet glass- og fasade og nå nye besøksgrupper. Paviljongen deres blir et blikkfang i hall B og bidrar til å bygge oppunder en viktig kategori på vår utstilling sier Nybø.

Selv om Bygg Reis Deg nå har en dekning på hele 75% er det fortsatt ledig plass til flere slike løsninger. Hadde det vært opp til oss ville vi gjerne hatt flere fagpaviljonger hvor de respektive bedrifts- eller produktgrupper kunne presentert seg og «solgt» seg inn både overfor fremtidige arbeidstagere og overfor beslutningstakere avslutter Nybø.

Bygg Reis Deg samler store deler av verdikjeden og produktkategoriene i en byggeprosess og har som visjon om å være byggenæringens viktigste møteplass. Neste messe arrangeres 20-23 oktober 2021 og forventer mer enn 500 utstillere og 40.000 besøkende.

For mer informasjon ta kontakt med oss på 23 11 44 90 // brd@byggreisdeg.no

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge