Gå videre til innhold
Fra venstre: Adm. dir.  Bygg Reis Deg Gunnar Glavin Nybø, daglig leder i HeatWork Reidar J. Schille, markedsansvarlig i HeatWork Kristin Markussen og direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge Kristin Malonæs
Fra venstre: Adm. dir. Bygg Reis Deg Gunnar Glavin Nybø, daglig leder i HeatWork Reidar J. Schille, markedsansvarlig i HeatWork Kristin Markussen og direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge Kristin Malonæs

Pressemelding -

Heatwork sikret seg Byggenæringens Innovasjonspris 2017

Vinneren av Byggenæringens Innovasjonspris 2017 ble kåret under åpningskonferansen på Bygg Reis Deg, onsdag 18. oktober på Norges Varemesse på Lillestrøm. Heatwork med produktet CliWi stakk av med seieren og det gjeve trofeet. 

Først og fremst tusen, tusen takk til juryen. Tusen takk for at dere satser på oss. Hilser til Heatwork gjengen hjemme i Narvik ”, sier en beveget markedsansvarlig, Kristin Markussen, da hun mottok prisen på scenen.

Det er et mangfold av innovative, norske produkter og løsninger i byggenæringen, og Bygg Reis Deg mottok mange søknader i første runde. I september presenterte de åtte finalistene seg for juryen. Det var stor bredde i kandidatenes løsninger, men felles for alle er at det er innovative produkter og løsninger i sitt fagområde som alle bidrar til utvikling av norsk byggenæring.

Byggenæringens Innovasjonspris deles ut for fjerde gang og juryen har i år vært ledet av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge. Hun har hatt med seg ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, og styreleder Virke Byggevarehandel, Knut Strand Jacobsen i juryen.

Med tøff konkurranse fra åtte av de mest innovative produktene og løsningene i norsk byggenæring, gikk Heatwork og produktet CliWi av med seieren og kunne stolt løfte trofeet.

"Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster”, begrunnet juryleder Kristin Malonæs.

HeatWork har gjennom utvikling og produksjon i Narvik utviklet produktet CliWi. Produktet bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med det nyeste innen væskebåren varme. Produktserien CliWi er utviklet med en helt ny teknologi som gir brukerne stor effekt og god fleksibilitet. HeatWork er en norsk produsent, med genuint fokus på kvalitet, ytelse og design. Bygg Reis Deg sammen med juryen gratulerer bedriften som vinner av Byggenæringens Innovasjonspris 2017.

”Denne prisen er en tilbakemelding på den jobben vi har gjort, med fokus på bærekraft og effektivisering. Det beviser at det gjør en forskjell om man velger å gå en annen vei, at det går å satse. Ikke la deg stoppe av folk som sier det ikke er mulig. Ha visjoner og tør!” sier Reidar J. Schille, daglig leder i HeatWork.

Årets finalister til Byggenæringens Innovasjonspris:

- Arstyl LS1 Smygplate» levert av Deco Systems AS

- Bimsync» levert av Catenda AS

- Byggemappen» levert av Lean Konseptutvikling AS

- Protan Blueproof» levert av Protan AS

- Rimol Miljøpark» levert av AF Decom

- Cliwi» levert av HeatWork AS

- Termowood» levert av Termowood AS

- Waterseal» levert av Hey`di AS

Er du interessert i å vite mer om de mest innovative løsningene og produktene i norsk byggenæring? Alle finalistene presenterer seg for presse og besøkende lørdag 21. oktober fra 13.00-16.30 utenfor konferanserom A1 på Bygg Reis Deg. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg 2017 arrangeres fra 18-21. oktober på Norges Varesse, Lillestrøm. Åpningstider er 10.00-19.00 ons-fre, og 10.00-18.00 på lørdag. Registrer deg her for fri adgang til messen.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge