Følg Bygg Reis Deg AS

Kommer til å bli årets sesong

Pressemelding   •   okt 17, 2019 15:02 CEST

Foto: Endre Simonsen. Team Ingebrigsten (f.v) med Filip, Henrik og Gjert Ingebrigsten, og konsernsjef i NorDan, Johannes Rasmussen

Foran en overbefolket inngangshall fortalte team Ingebrigtsen om erfaringene fra årets sesong, og forventningene til OL sesongen 2020.

- Du begynner å bli grå i håret Filip.

Humoren satt løst hos både Jakob og resten av Team Ingebrigtsen da de presenterte sitt samarbeid med vindu- og dør produsenten NorDan. De to brødrene stilte med gullsko som matchet milliardkonsernets gule logo, og Gjert Ingebrigtsen var glad for få den lukrative avtalen i boks. Han er klar på at kona Tone var hovedgrunnen til at det gikk i orden. Hun er oppvokst på nettopp Moi hvor NorDan har hovedkontor.

I samtale med Johannes Rasmussen fra NorDan fortalte Team Ingebrigtsen hva de sitter igjen med etter nok en spennende sesong.

- Jeg har tatt steget i år hvor jeg har prestert på et høyt nivå gjennom hele sesongen. Jeg var skuffet rett etter VM, men når en ser på prestasjonen på avstand, så er det ingen tvil om at jeg er storfornøyd med sesongen, sa Jakob.

Også Filip og pappa Gjert mener at alle fortjener en klapp på skulderen.

- Alt i alt er vi fornøyd. Vi har fått masse erfaring som vi kan ta med videre til neste sesong, sa Gjert.

Friidrettsesongen 2020 vil bli meget spesiell for Team Ingebrigtsen. Da er både NM, EM og ikke minst OL på plakaten. Yngstemann Jakob legger ikke skjul på ambisjonsnivået.

- Det kommer til å bli årets sesong, og sikter til OL i Tokyo.

Også Filip er revansjesugen fra forrige OL.

- Jeg har kanskje et eller to OL igjen. Så det er nå eller aldri.

Konsernsjef i NorDan, Johannes Rasmussen, er storfornøyd med å få med seg Team Ingebrigtsen på laget.

- Vi var på utkikk etter nordmenn med internasjonal appell. Og Ingebrigtsen familien er jo fra vårt eget nabolaget. Samtidig har de verdier og et konkurranseinstinkt som vi også deler.

Pappa Gjert understreket til slutt hvor viktig det er å beholde sine kjerneverdier når medieoppmerksomheten holder på som verst.

- Det er viktig å tørre å være seg selv, selv om det av og til kan komme ut feil. Vi er bare en helt vanlig familie fra Sandnes som tilfeldigvis er flinke til å løpe. Vi har familiediskusjoner som alle andre familier, bare at de kommer ut på tv.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.