Gå videre til innhold
Foto: Representanter fra den danske ambassade og Bygg Reis Deg åpner den danske fellesstand.
Foto: Representanter fra den danske ambassade og Bygg Reis Deg åpner den danske fellesstand.

Pressemelding -

Nordiske ambassadører tilstede på Bygg Reis Deg 2017

Den danske fellesstand tar plass over 200 kvm og har vært på Bygg Reis Deg arrangementet i over 25 år. Tilstedeværelsen på messen representerer et samarbeid mellom de nordiske landene, og er en møteplass for alle aktørene i næringen. 

"Det norske markedet er Danmarks fjerde største innenfor eksport av bygg og anlegg. Norge har lagt igjen over fem milliarder norske kroner i eksport av danske byggevarer. Vi er en stor leverandør av materialvarer som takplater, glassflater, balkonger og underlag til gulv. Vi har opplevd gode resultater av å være på Bygg Reis Deg, hvor vi sprer et godt budskap og opprettholder samarbeid", sier den danske ambassadøren, Jarl Frijs-Madsen.

Glaseksperten er en dansk bidragsyter for første gang på Bygg Reis Deg 2017, og mener at deres nærvær på messen styrker samholdet med blant annet norske arkitekter. Messen er med på å trekke oppmerksomhet til virksomheten og spre gode danske løsninger. Glasekseperten har derfor valgt å satse mer på det norske markedet.

Den Svenske ambassadøren sammen med Business Sweden, var med på å åpne den svenske fellesstanden. Business Sweden hjelper foretak i Sverige å vokse, og ved deltagelse på Bygg Reis Deg skapes det vekst av det svenske markedet på nordisk- og globalt nivå. Ti ulike svenske virksomheter er representanter på messen. De svenske leverandørene tilbyr blant annet helhetsløsninger, energiløsninger, programvarer til byggenæringen, designtak og arkitekttjenester.

"Det bygges mer i Norge enn i Sverige. Total handelen er størst i Norge, faktisk større enn i Tyskland. Sammen med Business Sweden har vi som mål å dyrke svensk næringsliv med forutsetning for affærer og samarbeid", sier den svenske ambassadøren, Axel Wernhoff. 

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg 2017 arrangeres fra 18-21. oktober på Norges Varesse, Lillestrøm. Åpningstider er 10.00-19.00 ons-fre, og 10.00-18.00 på lørdag. Registrer deg her for fri adgang til messen.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge