Gå videre til innhold
Finalistene med vinneren Sveinung Tofteland i midten på Bygg Reis Deg. Foto: Stine Østby
Finalistene med vinneren Sveinung Tofteland i midten på Bygg Reis Deg. Foto: Stine Østby

Pressemelding -

​Norges hyggeligste håndverker kåret på Bygg Reis Deg

Sveinung Tofteland ble kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2017 på Bygg Reis Deg fredag 20. oktober foran et stort publikum og marsjtrommer. Han er byggmester fra Søgne og driver firmaet Bygdegulv. Tofteland ble valgt ut som vinner blant totalt 567 nominerte kandidater fra hele landet. Bak konkurransen står Dipper, Mittanbud.no og Bygg Reis Deg.

”Dette er sykt hyggelig! Men jeg er ydmyk, det er mange veldig hyggelige håndverkere der ute. Dette betyr mye for meg. Flotte premier betyr mye for et lite firma, og konkurrensen gir meg mye positiv oppmerksomhet. Og ikke minst kan jeg slå i bordet med at jeg er Norges hyggeligste overfor kona”, sier Sveinung Tofteland.

Mer enn 800 kunder og kolleger nominerte totalt 567 kandidater. Av alle disse valgte juryen ut 15 kandidater til finalerunden. Det ble avgitt over 48.000 stemmer i konkurransen. Disse stemmene veide også inn i juryens vurdering.

”Alle de nominerte kunne vært verdige vinnere av konkurransen. Norge har veldig mange hyggelige håndverkere. Vi ser jo også at de som evaluerer oppdrag hos Mittanbud gir fire eller fem stjerner til håndverkerne”, forteller Håvard Bungum i Mittanbud.no

Juryen begrunner valget av Tofteland som Norges Hyggeligste Håndverker slik:

«Gjennom konkurransen har han overbevist juryen om et helt spesielt engasjement for tømrerfaget. De siste årene har han jobbet med å montere og farge heltregulv – og det er i heltregulvet han har sitt hjerte. I følge nominasjonen er det vanskelig ikke å bli engasjert og forelsket i heltregulv når Sveinung snakker om det. Hans kompetanse og engasjement for faget, kombinert med en eksepsjonelt hyggelig håndtering av kunder og partnere gjør han til en verdig vinner av konkurransen.»

Juryen har bestått av representanter fra Byggenæringens Landsforbund, Mesterbrevnemnda, Dipper, Mittanbud.no og Bygg Reis Deg.

”Juryen hadde en veldig vanskelig jobb. Først med å velge ut 15 finalister blant svært mange gode kandidater. Deretter med å velge én vinner. Men Sveinung Tofteland sto til slutt fram som den verdige vinneren. Dermed kan han kalle seg Norges Hyggeligste Håndverker”, sier Magnus Müller i Dipper.

Emner

Kategorier


For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge