Gå videre til innhold
Gunnar Glavin Nybø,  Administrerende Direktør i Bygg Reis Deg AS. Foto: Byggeindustrien
Gunnar Glavin Nybø, Administrerende Direktør i Bygg Reis Deg AS. Foto: Byggeindustrien

Pressemelding -

Stor interesse for Bygg Reis Deg 2019

Det er med stor glede vi registrerer at vi i dag har passert 18.500 kvadratmeter solgt messeareal. Det betyr at vi har passert størrelsen for messen i 2017.

Dette er svært gledelig, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS. Dette bekrefter at vi er på rett spor til å samle enda flere aktører fra ulike deler av byggenæringen. Vår visjon om å bygge næringens viktigste møteplass står klokkeklart på himmelen foran oss.

Byggenæringen er Norges største landbaserte næring og vi skal fungere som hele næringens utstillingsvindu- og utviklingsarena. Derfor er det svært gledelig at interessen for å bruke denne arenaen er så stor. Det betyr at mange ønsker å bygge oppunder vår visjon om å utvikle byggenæringens viktigste møteplass. Det er mange utstillere som vil vise frem hvordan de kan bidra til økt effektivitet og kvalitet i ethvert byggeprosjekt. Sist men ikke minst er det mange som vil dele av sin kunnskap om hvordan de kan bidra til økt samspill, det digitale skiftet og dermed sørge for en bærekraftig utvikling av norsk byggenæring sier Nybø.

Dimension10 er en av de siste utstillerne som har meldt seg på. Vi synes Bygg Reis Deg og deres temaområde «Digital arena» er et godt arrangement for oss å delta på sier administrerende direktør Aleksander Nyquist Langmyhr. Her vil vi vise oss frem for et større publikum og forhåpentligvis få opp øynene til stadig flere i forhold til den nytten vår teknologi kan gi for så å si alle byggeprosjekter av en viss størrelse. Vår største utfordring er endringsskepsis hos kundene våre, vi vet det er en overgang å bruke VR headset som en del av arbeidshverdagen, til tross for all verdiskapningen og fordelene det bringer med seg. Men vi har nå gjort teknologien så tilgjengelig at man ved hjelp av et par tastetrykk kan ha virtuelle byggemøter i BIM-modellene og oppleve dem som om de var bygget i virkeligheten, sammen med kolleger rundt om i landet. Vi ligger i forkant av utviklingen og har en spennende fremtid. Det gleder vi oss til å vise frem for alt fra byggherrer og arkitekter til entreprenører på Bygg Reis Deg sier Nyquist Langmyhr.

På grunn av den store interessen fra utstillere har vi valgt å utvide utstillingen med en egen hall for alle aktører som kan bidra med nyttige råd, løsninger og verktøy i «tidlig fase» av et byggeprosjekt. Det er her vi har det aller største forbedringspotensialet i byggeprosessen og derfor må vi følge med og legge til rette for at nettopp denne delen får ekstra fokus sier Gunnar Glavin Nybø. Det er også i denne hallen vi har etablert en egen «Digital arena» hvor man skal finne aktører som Dimension10 som skal hjelpe alle profesjonelle aktører til å bli mer effektive i planleggingsfasen. I tillegg har vi fått med oss aktører som skal vise hvordan både private og profesjonelle utbyggere skal ta i bruk den digitale byggesøknadsprosessen som Direktoratet for Byggkvalitet har lagt til rette for.

Vi ser frem til å presentere de beste rådgiverne på tidenes største Bygg Reis Deg utstilling 16-19 oktober på Norges Varemesse på Lillestrøm. 

Related links

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge