Gå videre til innhold
Kjendiskokk Bård Greni serverer gourmetpølser på Drømmekjøkkenet.
Kjendiskokk Bård Greni serverer gourmetpølser på Drømmekjøkkenet.

Pressemelding -

​Sulten på nytt kjøkken?

Har du en hjemme som stadig maser om nytt kjøkken? Da burde du ta turen til Bygg Reis Deg lørdag 21. oktober. Årets kjøkkenløsninger er på display, ta turen innom for inspirasjon eller en smaksrik opplevelse! Det serveres alt du kan tenke deg på standene, fra søt bakst, pølser, gourmetmat og diverse kaffedrikker på messen.

Du finner kjøkken-utstillerne i sal B, med blant andre små og store leverandører som HTH, Drømmekjøkkenet, Fresh Interiør, Røroshetta, og Akan. De forskjellige utstillerne har tilbud på en mengde produkter, og det er mulig å gjøre flere kupp på messen. Mange av standene er satt opp som funksjonelle kjøkkenløsninger, med fungerende kokeplater og bugnende kjøleskap hvor det er servering hele dagen. Årets trender er på display - farger, bærekraft og eleganse står i sentrum.

HTH

Salgsdirektør Fredrik Karlsen fra HTH sier de i år har latt seg inspirere av naturen; sort, brunt, grønt og andre nøytrale farger går igjen i utstillingen. I den 300 kvadratmeter store utstillingen er det bygget lounger på taket av flere av kjøkkenmodellene. Her kan man snakke med konsulenter i ro og fred eller bare ta seg en pust i bakken og en matbit på huset. Det er rikelig med grønne planter, blant annet en urtevegg, noe som går igjen i HTHs naturtro konsept. Hos HTH har de 50% rabatt på utstillingsmodellene og 25% på bestilling av kjøkken under messen.

“Vi har valgt å ikke vise frem noe hvitt i år, selv om 70-80% av salget vårt generelt består av hvite kjøkken. Vi ønsker å vise at det går an å bruke andre farger”, forteller Karlsen da vi besøkte HTHs stand.

Drømmekjøkkenet

Naturmaterialer, treverk og bærekraft er gjennomgående tema hos Drømmekjøkkenet. Salgsleder Therese Ski Iversen informerer om at alt av tremateriale blir produsert på Drømmekjøkkenets fabrikk i Skåne, og at kortreiste produkter er viktig for dem. Derfor serverer de også kortreiste gourmetpølser fra Kragerø til besøkende på standen. Det produseres et bredt spekter av treprodukter, så om man for eksempel er ute etter annet interiør kan det også bestilles. Ved bestilling av kjøkken under messen vil man også få 25% rabatt hos Drømmekjøkkenet.

Røroshetta

Røroshetta skiller seg mest fra de andre utstillerne ved å legge fokus på lyse, friske farger. Det går i nordiske, rene fargetoner og metalloverflater. Markedsansvarlig Are Bentzen sier luft er et gjennomgående tema og dette demonstreres på stand i form av kokeplate med integrert vifte. Det serveres lokal mat fra Røros som reinsdyr og laks, tilberedt av Røroshettas kokk. Utover god mat, kan de by på 30% rabatt på kjøkken ved bestilling under messedagene.

Som regel må man flere forskjellige steder for å hente inspirasjon til kjøkken, men i disse dager stiller aktørene i landet seg tilgjengelig på ett og samme sted. Det er den perfekte anledningen for kostnadsfri rådgivning i forhold til kjøkkenplanlegging. Om du har en drøm om nytt kjøkken er dette en førsteklasses anledning for å bli inspirert!

Emner

Kategorier


For å få adgang til Bygg Reis Deg 2017 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge