Gå videre til innhold
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS

Blogginnlegg -

Byggenæringens viktigste møteplasser for deg med ambisjoner.

Hvorfor skal man ta seg tid til å delta på ulike messer, seminarer og konferanser i en hektisk hverdag? Hadde du stilt det samme spørsmålet til hekkeløper Karsten Warholm hadde han bare ledd av deg. Hvorfor skal man delta på trening?

Ja, du kan svare at «det er jo jobben hans», men det er jo også din jobb å bidra til at bedriften går bra og at du sørger for å opprettholde ditt prestasjonsnivå og tilegner deg ny og oppdatert kunnskap.

Derfor trenger vi læringsmøteplasser hvor man kan fokusere på å tilegne seg ny kunnskap, dele av sine erfaringer og skape nye relasjoner og synergier på tvers av roller og bransjer.

Hvorfor Det Norske Byggemøtet?

Det er nettopp derfor vi har utviklet Det Norske Byggemøtet, som en møteplass for ledere i kommuner, organisasjoner og bedrifter som jobber innen byggenæringen. Målet for møtet er å motivere deltagerne til å utvikle nye produkter og arbeidsmetoder som bidrar til en mer bærekraftig byggenæring.

Det Norske Byggemøtet ønsker å bidra med ny kunnskap, nye løsninger og fremtidsvisjoner for en næring, som har et stort potensial til å påvirke det grønne skiftet. Gode valg innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling bidrar til en bedre hverdag for befolkningen og en mer bærekraftig fremtid.

Hva kjennetegner deltagerne?

Felles for deltagerne på Det Norske Byggemøtet er at de ønsker økt samarbeid på tvers av bransjene for å utvikle bedre byggeprosesser, økt produktivitet, mer bærekraftige bygg- og byggeprosesser. På den måten kan vi styrke konkurransekraften innen bygg, anlegg og eiendomsnæringen.

Så kjenner du deg igjen i beskrivelsen av våre ambisjoner og deltagere bør du sette av tid i kalenderen den 17.oktober.

Her får du innblikk i hvem som jobber best og smartest i Norge. Hvem som utvikler de mest bærekraftige prosjektene i verden, hvordan man lager en lønnsom og bærekraftig bedriftsstrategi og ikke minst hvilken effekt bærekraftige bygg- og byggeprosesser har for de som skal jobbe eller bo i bygget.

Meld deg på Det Norske Byggemøtet i dag. MELD DEG PÅ DET NORSKE BYGGEMØTET HER 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge