Gå videre til innhold
Nominert til innovasjonsprisen - Byggemappen

Nyhet -

Nominert til innovasjonsprisen - Byggemappen

Byggemappen, lansert i 2017, er en ny og innovativ måte å følge opp små og mellomstore byggeprosjekter. Det er få gode løsninger som samler alle aktører i et prosjekt, og det ønsket Lean Konseptutvikling fra Hordaland å gjøre noe med. Med fokus på brukervennlighet og intuitiv funksjonalitet er det digitale verktøyet utviklet i samarbeid med byggenæringen, og gir bedre samhandling på tvers av fagområder.

”Vi er veldig stolte av å være nominert til Innovasjonsprisen. Som nyoppstartet gründerbedrift betyr det ekstra mye å få denne anerkjennelsen. Det å være nominert håper vi vil føre til at enda flere får øynene opp for Byggemappen, og forstå vårt budskap om viktigheten av å ha Full Kontroll, og det å samle alle aktører på ett sted i et byggeprosjekt. Vi er glade for at vi får muligheten til å være med å forme fremtidens byggeplass, og gleder oss til fortsettelsen”, sier Jan Tore Grindheim, daglig leder i Lean Konseptutvikling AS .

Fordelene ved bruk av byggemappen er mange:

  • Reduserer antall kvalitetsavvik
  • Mindreadministrasjon
  • Økt kundetilfredshet
  • Effektiv prosjektgjennomføring
  • Full historikk
  • Digital signering av endringer
  • Reduserer konflikter

All dokumentasjon, alle endringer og kommunikasjon samles på en plattform. Se bort ifra rotete epost- innbokser, tekstmeldinger, telefonsamtaler og muntlige beskjeder, her samles all kommunikasjon på ett sted. Siste revisjon av tegninger er alltid tilgjengelig i byggemappen for alle deltakere, uansett firma, fag - og til og med for huskjøper. I verktøyet oppdager du raskt feil og endringer dokumenteres ved hjelp av bilder på telefon og annotering direkte på tegninger. Byggemappen tilbyr digitale flerspråklige sjekklister og sjekklister på telefon.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge