Følg Bygg Reis Deg AS

Nominert til innovasjonsprisen - CliWi

Nyhet   •   jul 06, 2017 12:57 CEST

Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.

CliWi er en nyskapende og unik væskebåren vekslerteknologi utviklet av Heatwork. CliWi muliggjør en ekstremt effektiv varmeveksling, som også er fossil og/eller utslippsfri.

Bakgrunnen til at juryen av innovasjonsprisen mente at CliWi var en god kandidat, er at produktet bidrar til bærekraft mål med energieffektiv oppvarming. I tillegg sørger produktet for lavere utslipp lokalt og globalt som resulterer i lavere kostnader. CliWi bidrar også til bedre helsevilkår for arbeidere ved at det ikke er noen åpne flammer, ingen avgasser eller brent støv.

”Dette er veldig gøy for HeatWork, og vi er ydmyk og stolt over å være en av de nominerte. Navnet CliWi står for «Climate Winner» - klimavinneren, og alt av teknologi, design og merkevare utvikles i Narvik. At vi nå har fotfeste i bransjen med en helt nyutviklet og patentert vekslerteknologi er stort for selskapet. Dette bekrefter vår tro på at CliWi er en innovativ produktserie, som er med å sikre det grønne skifte byggenæringen og flere andre bransjer står ovenfor. Kundene oppnår en miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, som allerede i dag utgjør en forskjell for å nå målene om utslippsfrie byggeplasser”, sier Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.

Produktet leverer ren og jevnt fordeling av varme/tørk uten brente partikler, avgasser, lukt, fukt og et HMS-vennlig brukersnitt for alle entreprenører innen bygg og anlegg. CliWi er enkel og smidig, med forbedrede brukerfordeler som vekt og kapasitet sammenlignet med tilsvarende løsninger. CliWi er ikke bare en midlertidig varmeløsning, ved for eksempel oppføring av bygg, men kan også tilkobles som en permanent løsning i haller, produksjonslokaler, anlegg og annet.

Teknologien har allerede blitt adoptert av bygg-og anleggsbransjen, fjernvarme og skadedyrindustrien. Gjennom forbedret miljø og lavere kostnader vil brukerne kunne skaffe seg store fordeler, og tilpasse seg de nye miljøkravene gjennom kort omstilling og bidra til fremtidens utslippsfrie byggeplasser.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.