Gå videre til innhold
Petter Strandmo Isaksen tar i mot prisen som Norgesmester i byggtapetsering
Petter Strandmo Isaksen tar i mot prisen som Norgesmester i byggtapetsering

Pressemelding -

​Norgesmester i maler og gulvlegger er kåret

Heidi Domaas ble kåret til Norgesmester i malerfaget og Petter Strandmo Isaken ble Norgesmester i byggtapetsering på Bygg Reis Deg 2017 lørdag 21. oktober. Det har vært fem kandidater som har fått prøve seg under messen. Lærlingene kickstartet konkurransen onsdag 18. oktober klokken 10. Tre utøvere konkurrerte i malerfaget. I gulvlegging konkurrerte to norske utøvere om Norgesmester-tittelen.

Administrerende direktør i MLF, Stein Hesstvedt har hatt ansvaret for arrangementet. Juryene besto i tillegg av Lars Gabrielsen (Malermester Gabrielsen AS), Tore Meyer-Mørch (Jotun), Jesper Krogh (Merkantec), Jan Åge Iversen (Polyflor).

“Jeg er veldig glad for å ha vunnet. Det har vært stressende, men dette er definitivt en opplevelse jeg tar med videre. Etter det her fortsetter jeg som lærling hos Malermester Martin Uggedal”, sier Heidi Domaas fra Møre og Romsdal.

Vurderingsgrunnlaget i malerfaget har lagt vekt på planlegging, gjennomførelse, teknikk, HMS, fremdrift og ryddighet. Det beste rommet er preget av et grunnarbeid med riktig fargevalg og sluttresultat.

“Utøverne har vist høy faglig kompetanse som enhver arbeidsgiver kan være stolt av. Deltakerne er dyktige ambassadører for faget. Det har vært enormt likt blant deltakerne, hvor få ting skiller kandidatene fra hverandre. Alle er vinnere, men i norgesmesterskap kan det bare være én vinner”, sier Stein Hesstvedt.

Prestisjearbeid med mange i ryggen er krevende. Vurderingsgrunnlaget i gulvlegging har vært preget av håndtering av stressnivå, utførelse, HMS og det optiske.

"Det er en lettelse å vinne, det har vært en bra opplevelse å være her. Stressende, men veldig gøy å vinne", sier Petter Strandmo Isaken.

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge