Følg Bygg Reis Deg AS

Det Norske Byggemøtet 2018

Event

Bilde fra Det Norske Byggemøtet 2017
17
OCT
Meet Ullevål på Ullevål stadion i Oslo
 

Det Norske Byggemøtet arrangeres i år for andre gang. Her vil du oppleve norske og internasjonale foredragsholdere som skal fortelle deg status om nivået i Norge og resten av verden med spesielt fokus på arbeidsprosesser og bærekraftig utvikling. Det Norske Byggemøtet skal bidra til økt samspill mellom bransjene i byggenæringen og dermed bidra til en mer konkurransekraftig norsk bygg, anlegg og eiendomsnæring.

Det Norske Byggemøtet er en møteplass for kommuner, organisasjoner, bedrifter og bedriftsledere som både ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan øke produktiviteten og styrke konkurransekraften innen bygg, anlegg og eiendomsnæringen. Vi skal inspirere samtlige ansatte på tvers av bransjer, motivere til dialog og bidra til at vi sammen utvikler verdens mest bærekraftige byggeindustri.

På årets konferanse vil vi gi deg et program med nasjonale og internasjonale foredragsholdere, som skal gi deg innblikk i hvem som ligger i tet av utviklingen og hvordan disse aktørene jobber.

Her finner du: Programmet til Det Norske Byggemøtet 2018

Registrering

Påmelding til arrangement

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.