Gå videre til innhold
Seilet utenfor Norges Varemesse
Seilet utenfor Norges Varemesse

Nyhet -

I morgen åpner vi dørene til årets Bygg Reis Deg!

I morgen åpner vi den største Bygg Reis Deg utstillingen vi har hatt i Norges Varemesse på Lillestrøm. Over 550 utstillere fra 19 nasjoner står klare til å dele sine kunnskaper rundt de ulike fasene i et byggeprosjekt. Skal du pusse opp eller bygge nytt? Våre rådgivere hjelper deg på veien - Og skulle du trenge inspirasjon kan du velge å delta på et av våre 200+ seminar innlegg!

Høydepunktene står i kø

Åpningsdagen, Onsdag 16.oktober skal vi ha topplederkonferansen THINK BIG med innlegg blant annet fra det verdenskjente arkitektkontoret, Big Architects, en tidligere leder fra Google og utdeling av Byggenæringens ærespris 2019. Torsdag 17.oktober skal vi ha Inspirasjonsdagen som tar for seg mangfold i byggenæringen. Fredag 18.oktober starter vi med direktesending med Morgenklubben på Radio Norge og fortsetter med Byggenæringens Innovasjonskonferanse og utdeling av Byggenæringens Innovasjonspris 2019.

Bygg Reis Deg er i år bygget opp som en byggeprosess, nettopp fordi vi tror at den største effekten ligger i å bli bedre i planleggingsfasen. Derfor starter utstillingen i hall A med gode rådgivere og slutter i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre jobben.

I hall A vil du møte gode rådgivere som viser deg en digital tvilling av utstillingen og en egen «Digital Arena» hvor vi tilbyr kunnskap om det digitale skifte for aktører i alle deler av byggeprosessen. Det er BIM Verdi som har ansvaret for å skape en grensesprengende læringsplass for digitale verktøy på Digital arena. Her finner du spennende aktører som jobber med digitalisering av byggenæringen og seminarer som omfatter de nyeste teknologiene i bransjen. I hallene B,C og D samt uteområdet finner du alt du trenger av materialer og utstyr fra grunnmur til bad, kjøkken, varme og innredning- og fasadeprodukter. I hall E avslutter vi med å presentere Norges største verktøykasse og alt du trenger for å utføre jobben.

Enten du er arkitekt, rådgiver, entreprenør eller jobber i andre sektorer er vi helt sikre på at vi kan presentere en utstilling som faller i smak hos deg. Vi gleder oss over en rekordinteresse og er klare for å ta imot de besøkende i morgen tidlig!

Gratis billett

For å få adgang til Bygg Reis Deg 2019 må du ha billett. Registrer deg gratis som besøkende på ByggReisDeg.no for å få adgang til både utstillingen, samt konferanse- og seminarprogrammet.

Emner

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge