Gå videre til innhold
Foto: Habo Norge
Foto: Habo Norge

Nyhet -

Møt Habo Norge på Bygg Reis Deg

Det er med stor glede vi registrerer at vi nå har solgt mer enn 13000 kvm til Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober i 2021. Sammen med våre utstillere skal vi løfte frem Bygg Reis Deg som den viktigste møteplassen for byggenæringen – og selv om vi i disse tider har blitt gode på digital kommunikasjon har vi fått tilbakemelding på at det er mange gleder som seg til at vi igjen kan møtes på fysiske møteplasser som Bygg Reis Deg i tiden fremover.

Habo Norge skal feire 100 års jubileum på Bygg Reis Deg 2021

Habo Norge er ledende leverandør innen funksjonelle beslag i Norden. Med salgsvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland har de også et felles distribusjonslager i Malmø og distribuerer til hele Norden. Selv om det stort sett er like produkter er de landspesifikke. Habo er et gammelt, ærverdig selskap som startet i 1921 og feirer 100 års jubileum på Bygg Reis Deg neste år.

Vi tok en telefon til Eirik Grøseth, salgssjef i Habo Norge, som kunne fortelle oss litt om hvordan det går hos dem i disse dager og samtidig si noe om hvorfor de prioriterer Bygg Reis Deg messen neste år.

Det går veldig bra om dagen. I disse dager opplever vi en enorm etterspørsel på privatmarkedet, sier Grøseth. Nå som nordmenn tilbringer mye tid hjemme er det nok mange som ser behovet for å pusse opp og da går det naturligvis en del byggevarer, sier han.

Vi bruker jo enormt mye ressurser på byggevarekjeder, men har samtidig et behov for å vise frem bredden i vårt sortiment og hva vi står for. Da Bygg Reis Deg samler både proff- og privatkunder er det selvfølgelig en spennende og ikke minst relevant arena for oss å vise oss frem på, sier Grøseth.

Vil du si noe om hva vi kan vi forvente å se fra dere på Bygg Reis Deg?

Først og fremst gleder vi oss veldig til 2021. Vi gleder oss til å vise frem både konsept og varer. Da vi er størst på dørhåndtak vil vi selvfølgelig ha et stort fokus på nettopp det, sier Grøseth. Uten at vi har definert bredden av hva vi kommer til å vise frem helt enda, kommer vi i hvert fall til å vise frem en litt mer eksklusiv serie: Habo Selection, i tillegg til elektronisk lås for ytterdør, legger han til.

Har dere noen spennende nyheter vi kan dele med følgerne våre i mellomtiden?

Vi får nye ting hele tiden, sier Grøseth. Vi tilpasser oss stiler og trender og akkurat nå er det mye sorte håndtak. I mellomtiden kan det være verdt å ta en kikk i produktkatalogen på vår nettside, legger han til.

Vi er glade for å ha med oss Habo Norge som utstiller som blir å finne i hall C på Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober i 2021!

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge