Gå videre til innhold
Konferanse Bygg Reis Deg 2015. Foto: Andrea Hamm
Konferanse Bygg Reis Deg 2015. Foto: Andrea Hamm

Pressemelding -

Invitasjon til presse på Bygg Reis Deg

Vi ønsker alle journalister og fotografer velkomne til Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm!

De neste dagene samler over 40.000 besøkende seg på Bygg Reis Deg. Med 564 utstillere, 10 konferanser, Digital Arena og over 100 seminarer fordelt på 20.000km2 rettet mot alle bransjer i byggenæringen, er Bygg Reis Deg den største messen av sitt slag i Norge. Vi ligger an til en godt besøkt messe og har 10% flere forhåndsregistreringer enn i 2015 på samme tidspunkt.

Før messeåpning kl. 09.30 i Pressekonferanseområde Hall A1, vil det bli holdt en pressekonferanse i regi av Boligprodusentenes Forening - Boligstatistikk for september 2017.

Vi åpner onsdag 18. oktober kl. 10.00 med åpningskonferansen under tittelen ”Samspill for en smart og grønnere byggenæring” i hall A1. Her vil Byggenæringens Innovasjonspris og Ærespris bli utdelt. Senere på dagen blir det omvisning med H.K.H Kronprins Haakon i alle utstillingsområder. Konferanse om ”Digitalt samspill mot 2025” hvor samarbeidsavtalen om digitalisering innen bygg, anlegg- og eiendomsnæringen signeres av representanter fra norsk politikk, arbeidstaker- og arbeidsgivere i norsk byggenæring kl. 13.15.

For info og artikler og hva som skjer på messen, hvem som kommer og høydepunkter som kan være aktuelt å dekke for presse, besøk vårt digitale presserom på http://bygg-reis-deg.mynewsdesk.com eller kontakt Marte Semb Aasmundsen, presseansvarlig Bygg Reis Deg, på +938 54 730 eller marte@digitalmediepartner.no.

Fullstendig konferanse- og seminarprogram er tilgjengelig på https://min.byggreisdeg.no/shared/program.

Presseakkreditering

Registrer deg for presseakkreditering her, så får du gratis adgang og et pressepass til messen. Med et pressepass får du tilgang til presserom og pressekonferanse område hvor det er mulighet for å gjennomføre intervjuer, sende pressemeldinger, ta bilder og hvor vi samler alt av informasjon av hva som skjer time for time på Bygg Reis Deg 2017.

Presserom

På Bygg Reis Deg sitt digitale presserom http://bygg-reis-deg.mynewsdesk.com finner du alt av pressemeldinger, nyheter og bilder. Det vil hyppig bli oppdatert under messen med pressesaker, uttalelser og bilder fra konferanser, seminarer, prisutdelinger og messegulvet som du fritt kan bruke i dine egne saker. Vårt fysiske presserom finner du i 2. etasje over arrangørkontoret utenfor Hall D. Her vil det være mulig å få tak i en pressekontakt hvis dere ønsker intervjuer eller annen informasjon. 

Emner


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge