Følg Bygg Reis Deg AS

Meld deg på Byggenæringens Innovasjonspris 2017

Pressemelding   •   mar 29, 2017 10:00 CEST

Illustrasjon: Hille Melbye Arkitekter/Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Bygg Reis Deg inviterer til Byggenæringens Innovasjonspris 2017. Nå kan du melde inn et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig (miljø, økonomi, samfunn) Byggenæring.

Vi ønsker å få inn små og store bidrag, som fremmer en mer innovativ, digitalisert og bærekraftig byggenæring. Det er mye fokus på å ta i bruk digitale verktøy og ikke minst å digitalisere sammen. Det betyr at vi er ekstra interessert i verktøy og prosjekter, som gjør nettopp dette og som på den måten bidrar til en mer konkurransekraftig byggenæring, sier juryens leder Kristin Malonæs.

Kriterier for konkurransen i 2017

Byggenæringens Innovasjonspris 2017 skal deles ut til et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig (miljø, økonomi, samfunn) Byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft, verdiskapning å ha potensiale for bred anvendelse.

Bygg Reis Deg skal bidra til å fremme norsk byggenæring og skape økt konkurransekraft for våre utstillere og besøkende. I den anledning passer det perfekt å skape oppmerksomhet rundt innovasjoner. I år deler vi ut Byggenæringens Innovasjonspris for 4.gang og vi er glad for å ha fått på plass en kunnskapsrik jury, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Nå ser vi frem til å få inn mange spennende prosjekter og er nysgjerrig på hva bransjen har å komme med. I tillegg til anerkjennelse, heder og ære vil vinneren motta et trofè utviklet av Hadeland Glassverk. Det gleder vi oss til å dele ut på Det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg 18-21 oktober, avslutter Nybø.

Søknadsskjema

Gå inn på vedlagte link: Søknadsskjema for Byggenæringens Innovasjonspris 2017

Siste frist 1. juni 2017

Når alle søknadene har kommet inn vil juryen evaluere og rangere disse slik at det blir 8 nominerte kandidater som får presentere sin søknad.

Mer informasjon:

Gunnar Glavin Nybø, tlf. 95 76 88 99, 

Kristin Malonæs, tlf. 971 21023

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.