Gå videre til innhold
Økt besøkstall og fornøyde utstillere

Pressemelding -

Økt besøkstall og fornøyde utstillere

Bygg Reis Deg er over for denne gang etter fire innholdsrike dager på Norges Varemesse. Her har hele byggenæringen samlet seg rundt tematikken digitalisering, urbanisering og bærekraft. Inspirerende konferanser og seminarer på Det Norske Byggemøte, et glimt inn i fremtiden på Digital Arena, utstillere med stort engasjement og innovative produkter, NM i forskjellige disipliner og kåringer, kronprinsbesøk og interesserte besøkende har sørget for tidenes Bygg Reis Deg.

”Vi er storfornøyd med messen i år. Det har vært en økning i besøkstall og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere. Det har vært svært høy kvalitet på utstillingen og det har vært mye aktivitet fra morgen til kveld. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til at Bygg Reis Deg har blitt byggenæringens viktigste møteplass!”, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør Bygg Reis Deg.

På Bygg Reis Deg har 564 utstillere vist frem innovative produkter og løsninger for byggenæringen. Det har vært et folkeliv på messegulvet og utstillerne har imponert med flotte stander, serviceinnstilling og entusiasme.

"Det har vært helt fantastisk å ha stand her i år! Hvis du vil være en del av norsk byggenæring må du stå for det du gjør og være med i utviklingen. Og det er det Bygg Reis Deg representerer. Det er en grunn for at Glava har vært med i alle år. Her møter vi kunder, kolleger og får innblikk i alt som skjer i byggenæringen. Bygg Reis Deg er Hall of Fame for oss”, sier Bjørn Heggen, salgssjef Norge, Glava.

D-Line AS var utstiller på Bygg Reis Deg for første gang dette året, der de presenterte arkitekttegnede produkter og design i ypperste klasse. Daglig leder Vegard Sivertsen er svært fornøyd med messen, det har vært mange innom utstillingen og ser fram til neste Bygg Reis Deg.

Vi takker 42.535 besøkende, og ser frem til neste Bygg Reis Deg oktober 2019!

Emner


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge