Gå videre til innhold

Pressemelding -

Planlegg din konferanse, seminar- og messeopplevelse!

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Den beste opplevelsen får du om du planlegger i forkant. I år lanserer Bygg Reis Deg et verktøy som gjør det enklere for deg å få mest mulig ut av ditt besøk. "Min Bygg Reis Deg" er en innlogget tjeneste for å hjelpe deg med å planlegge ditt konferanse-, seminar- og messeprogram.

- Det er stor interesse for konferanser og seminarer på Bygg Reis Deg 2017, samtidig er det begrenset med plasser på de ulike arrangementene. "Min Bygg Reis Deg" sørger for at du kan reservere og dermed sikre deg plass på de arrangementene som er aktuelle for deg. Vi har utarbeidet et konferanse- og seminar program som retter seg mot alle bransjer i byggenæringen, så her er det noe for alle. Og med appen som lanseres 1. oktober, har du din messeplan direkte på telefonen, som gjør det enklere å få mest mulig ut av ditt besøk, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

HVORDAN FÅ EN BRUKER PÅ MIN BYGG REIS DEG?

For å få en bruker må du ha registrert deg som besøkende på årets Bygg Reis Deg. Det gjør du her. Når du har registrert deg mottar du en e-post for aktivering. Da kan du registrere deg manuelt eller logge inn ved hjelp av Facebook- eller LinkedIn-profilen din.

HVA ER NETTADRESSEN TIL MIN BYGG REIS DEG?

Den finner du alltid på min.byggreisdeg.no

HVORFOR TRENGER JEG DET?

Når du er innlogget har du tilgang til:

  • Redigerbar profil
  • Billetten din alltid digitalt med deg, kom papirløst
  • Program der du kan stjerne det du vil følge med på og lage «Mitt Program»
  • Reservere plass på konferanser og seminarer
  • Utstillerliste der du kan stjerne utstillere du vil besøke og lage «Min Utstillerliste»
  • Bruker til å logge inn i Bygg Reis Deg-appen (lanseres 1. oktober)

  • BLIR DET EN EGEN APP FOR BYGG REIS DEG 2017?

    Ja, det blir app for både Android og iOS. Den lanseres 1. oktober og man logger seg inn med samme bruker og passord som på Min Bygg Reis Deg i nettleser. Fordelen med appen er at man har med seg mye av dataen lokalt lagret i appen slik at man bruker mindre mobildata og ting går fortere. I tillegg kan man få varslinger for når ting begynner i konferanseprogrammet.

    HVORDAN RESERVERE PLASS TIL KONFERANSE OG SEMINARER?

    Til årets Bygg Reis Deg er det kun en hovedbillett for å komme inn på messe, konferanser og seminarer. Last ned gratis billett her.

    For å sikre deg plass på konferanse og seminarer trykker du RESERVER på de arrangementene du ønsker å delta på. Når du har reservert vil det stå RESERVERT på knappen. Når du kommer til inngangen til konferansene og seminarene vil ditt navnekort/badge bli avlest av personell i dørene. Dette er for å sikre at de som har reservert får plassen sin, selv om alle er hjertelig velkomne så lenge det er plass.

    For mer informasjon om ”Min Bygg Reis Deg”, se her.

    Emner

    Kategorier


    Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

    Kontakter

    Gunnar Glavin Nybø

    Gunnar Glavin Nybø

    Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

    Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

    Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

    Bygg Reis Deg AS
    CJ Hambros Plass 2D
    0164 Oslo
    Norge