Gå videre til innhold
NM i overflateteknikk
NM i overflateteknikk

Nyhet -

Få med deg NM i overflateteknikk på Bygg Reis Deg 2023

På initiativ fra Malermestrenes Landsforbund, vil NM i overflateteknikk finner sted på Bygg Reis Deg. Mesterskapet avsluttes og vinneren kåres på messen, lørdag 21. oktober. Arrangert av Malermestrenes Landsforbund, er dette mesterskapet en unik mulighet til å se unge, talentfulle håndverkere konkurrere i to spennende kategorier; “maling og tapet”, og “gulvlegging”.

NM er en fin arena for å få vist frem unge og engasjerte håndverkere i bransjen vår som kan og vil noe, sier Kari Wilsgård, kompetanse- og utviklingssjef i Malermestrenes landsforbund.

NM i overflateteknikk er ikke bare en konkurranse, det er en feiring av håndverket og en mulighet til å vise frem hvor viktig dette faget er. Konkurransens dommere er alle mestere med teknisk kompetanse fra sponsorbedriftene og bedømmer deltakerne etter både teknikk, estetikk og HMS.

Deltakernes estetiske teft påvirker resultatet. Malerne vet for eksempel ikke hva slags tapet de skal henge opp før de kommer på konkurransen, og de må selv plukke ut farger som passer til. For gulvleggerne er det også ekstra belønning for det estetiske utrykket. I tillegg legges det stor vekt på HMS. Som vi vet, er det viktig i arbeidslivet, sier Kari Wilsgård.

For Malermestrenes Landsforbund handler dette mesterskapet også om rekruttering til håndverksfaget.

Hovedmålet vårt er å øke rekrutteringen til håndverksfagene, for det er dessverre stor mangel på faglærte i bransjen. Det er viktig for unge å se at andre unge satser på disse fagene, og i år er det skyhøyt nivå sier Wilsgård.

Mesterskapet finner sted i Hall E, 21. oktober 2023

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge