Gå videre til innhold
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø slår et slag for rekruttering til byggenæringen
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø slår et slag for rekruttering til byggenæringen

Nyhet -

Bygg Reis Deg: En solid arena for rekruttering

Byggenæringen står overfor mange utfordringer. Vi har både produkter og tjenester som kan bidra til en mer bærekraftig utvikling, men vi kommer ingen vei uten riktig folk på rett plass. Under årets Bygg Reis Deg messe ønsker vi derfor å bidra til å øke rekrutteringen til byggenæringen. I den anledning er vi glade for at de besøkende kan oppleve Norgesmesterskap både i Rørleggerfaget og overflateteknikk. Det er henholdsvis Rørentreprenørene Norge og Malermestrenes Landsforbund som arrangerer de to mesterskapene.

Dette er en fin plass å vise frem unge håndverkere og inspirere til rekruttering til de ulike bransjene. I tillegg kan man besøke Glass- og fasadeforeningens egen paviljong hvor man kan bli kjent med glassfaget og foreningens egen lærling i innholdsproduksjonsfaget, William.

Sist men ikke minst kan vi anbefale et besøk til standen til NorDan som har et spennende alternativ og tilbyr egne lærlingeplasser.

Last ned din gratisbillett til Bygg Reis Deg

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge