Gå videre til innhold
RørNorge på Bygg Reis Deg 2023: Kårer vinner av NM i Rørleggerfaget

Nyhet -

RørNorge på Bygg Reis Deg 2023: Kårer vinner av NM i Rørleggerfaget

Rørentreprenørene Norge (RørNorge) fortsetter sin feiring av rørleggerfaget på Bygg Reis Deg 2023, og tradisjonen tro blir hovedfokuset på fem rørleggerlærlinger fra ulike fylker i Norge. Disse konkurrerer om å bli norgesmester i rørleggerfaget, samtidig som de fullfører sine svenneprøver.

Under messen får besøkende og deltakere et glimt av spenningen og samarbeidet som preger denne konkurransen, som har ambisjon om å skape fem nye dyktige rørleggere.

«Vi viser stolt frem rørleggerfaget og den flotte næringen vi representerer, i stedet for å selge produkter,» forteller prosjektleder Are Skaar Nielsen. For RørNorge er messen en rekrutteringsarena der de når ut til unge, foreldre og besteforeldre som påvirker yrkesvalg.

Bransjeorganisasjonen, RørNorge, skal inspirere nye talenter og informere publikum om hvordan bransjen kan tilpasse seg endrede behov. Slik ønsker de å være en viktig bidragsyter i arbeidet mot en grønnere og mer effektiv fremtid for Norge.

“I en tid der klimahensyn er viktigere enn noensinne, spiller rørleggerfaget en sentral rolle i Norges innsats for å nå klimamålene. RørNorge’s fokus på energifleksible løsninger bidrar til bærekraftige og miljøvennlige alternativer”, sier Are Skaar Nielsen.

På standen deres kan besøkende møte dedikerte ansatte fra ulike avdelinger og opplæringskontorer. De svarer på spørsmål fra både bransjefolk og forbrukere. Tradisjonelt har spørsmålene dreid seg om våtrom, men nå merkes en økende interesse for informasjon om vannbårne varmesystemer og varmepumper.

Du finner RørNorge i Hall B, stand B01-39

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge