Gå videre til innhold
Cees van der Spek
Cees van der Spek

Nyhet -

Stjernespekket åpningskonferanse på Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg har som målsetting å bidra til økt konkurransekraft for våre utstillere og besøkende. I en tid da byggenæringen møter mye motgang skal vi altså bruke vår utstilling og våre aktiviteter til å få fart på virksomhetene som velger å delta hos oss. Samtidig ser vi at både norsk byggenæring og norsk næringsliv generelt har dårlig tid for å nå bærekraftsmålene innen 2030.

“Høy fart for byggenæringen mot 2030”.

Vi skal gå fra 0-2030 på 7 år. Det er mange utfordringer som skal løses, og byggenæringen er en del av løsningen. Hva betyr det? Det betyr utrolig mange muligheter for business. Ikke business as usual, men fremtidens business. Byggenæringen utgjør 15-20% av utslippene i Norge. Dette skal kuttes med 55% innen 2030. Det er enorme markedsmuligheter blant annet i energieffektiviseringstiltak som følge av Energikommisjonens rapport som sier «Mer av alt – raskere» Rent konkret skal vi blant annet “Realisere målet om 10 TWh gjennom energisparing i bygg innen 2030” i henhold til regjeringens målsettinger.

På onsdag 18 oktober kl 10.00 – 12.00 inviterer vi til åpningskonferanse på vår hovedscene i hall B. Her vil du møte en rekke dyktige foredragsholdere. En av disse er Cees van der Spek.

Han har lang erfaring innen eiendoms- og byggebransjen og jobber for tiden for EDGE, et ledende eiendomsteknologiselskap fra Nederland som er raskt voksende i Europa og USA. Etter en lang karriere i utlandet der han jobbet for bedrifter i den internasjonale byggebransjen (Italia, Nederland, Skandinavia), betegnes han som en ekspert på design, arkitektur og bærekraft.

Cees begynte i OVG Eiendom for 10 år siden som leder for Bærekraftsenteret. Hans første prosjekt var det første LEED Platinum TNT HQ og det første bærekraftige laboratoriet/kontoret/fabrikken, Danone Innovation Center, begge initiert av teamet hans. Det velkjente kontorbygget The Edge i Amsterdam har blitt det beste eksemplet på smart og bærekraftig utvikling og har blitt en blåkopi av fremtidens arbeidsplass og ifølge BREEAM, det mest bærekraftige kontorbygget i verden. I dag er Cees en av initiativtakerne til det nye selskapet EDGE, en teknologisk oppskalering av OVG. Med fremtidige EDGE-bygg i Berlin, Amsterdam og USA, ser dette ut til å være svaret på de store endringskravene i det globale eiendomsmarkedet.

Øvrige talere på åpningskonferansen er:

Kjell A. Nordström, Futurist og forsker (bekreftet)

Hanna Geiran, Riksantikvar

Siri Løining, Konsept- og utviklingssjef Møller Eiendom

Alexander Christiansen, CEO Circular Norway

Dr. Thomas Schlenker, Senior Vice President, Digitalisation & Sustainability, Schüco,

Maalfrid Brath, Konsernsjef i Manpower

Anne Sagstuen Nysæther, Administrerende direktør i Elvia

Morten Goodwin, professor og AI spesialist

Nina Solli, Administrerende direktør, BNL

Kari Olrud Moen, Administrerende direktør, Finans Norge

Erna Solberg, parlamentarisk leder i Høyre.

Det er gratis adgang til Bygg Reis Deg og åpningskonferansen så hvis du vil sikre deg plass kan du melde deg på her:

Påmelding til Det Norske Byggemøtets, Åpningskonferansen 18.oktober.

Emner

Kategorier

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge