Gå videre til innhold
Miljøbilde fra Bygg reis Deg 2019
Miljøbilde fra Bygg reis Deg 2019

Pressemelding -

Den største messen siden gjenåpningen av Norge åpner onsdag 20.oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm

Bygg Reis Deg har eksistert siden 1954 som byggenæringens aller viktigste møteplass. På onsdag åpner messen dørene for 400 utstillere og over 30.000 besøkende.

I løpet av de siste to årene har bransjen opplevd den mest drastiske endringen i nyere historie. Vi har ikke hatt anledning til å møtes for verken å utveksle erfaringer, eller dele kunnskap på samme måte som tidligere. Derfor er det med ekstra stor entusiasme administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø ønsker velkommen til den største fysiske messen siden gjenåpningen av Norge.

­–Vi gleder oss over at over 400 utstillere fra 11 ulike nasjoner skal delta på årets messe. Dette blir den største messen i Norge i år og vi er glade for å kunne bidra til gjenåpningen av landet og byggenæringen. I tillegg blir det spennende å høre mer enn 100 foredragsholdere fortelle hvordan de kan bidra til en mer bærekraftig utvikling av Norges største fastlandsnæring sier Nybø.

Pandemien har bidratt til at folk har hatt mer tid enn noensinne til å oppgradere kjøkken, pusse opp bad, bygge ny hytte, male og bytte vinduer. Resultatet har vært omsetningsrekord for flere av våre utstillere. Mange nordmenn ønsker nå å vite mer om hva de må gjøre for å ivareta- hus og hytter.

Årets Bygg Reis Deg-messe på Norges Varemesse i Lillestrøm kommer derfor på et perfekt tidspunkt for både forbrukere og bedrifter. I tillegg har arrangøren etablert en ny digital messeplattform slik at alle fra Lindesnes i sør til Alta i nord kan få med seg hva som skjer.

Bygg Reis Deg åpner dørene, onsdag 20.oktober kl 09.00 og det er utstillere som dekker alle vare- og tjenestekategorier man behøver for et vellykket bygge- eller oppussingsprosjekt.

Det Norske byggemøtet

I tillegg til selve messen med 400 utstillere arrangeres Det Norske Byggemøtet med over 100 seminarer- og konferanser.

–Vårt mål er å bidra til økt kunnskap om morgendagens løsninger slik at samtlige aktører i den norske byggenæringen kan øke sin konkurransekraft. Derfor har vi investert mye i å lage en nyttig utviklingsarena som ansatte og besøkende kan følge enten fysisk på Lillestrøm eller digitalt via vår digitale messeplattform sier Nybø

Onsdag 20. oktober kl. 10 samles toppledere til Det Norske Byggemøtet - Topplederkonferansen. Ett av hovedtemaene i år er tiden etter pandemien som har preget næringen.

–Vi i byggenæringen har store muligheter til å bidra til det grønne skiftet, fordi vi er en viktig premissleverandør for industri-, transport- og energisektoren, sier Nybø. I fremtiden vil det også komme flere og flere krav om miljøvennlige løsninger i byggeprosjekter. Bærekraftig forretningsutvikling bør derfor stå øverst på agendaen til alle toppledere innen byggenæringen, avslutter en entusiastisk Gunnar Glavin Nybø

Alle er velkomne til Bygg Reis Deg messen som åpner onsdag 20.oktober kl 09.00 og stenger lørdag 23.oktober kl 18.00. Gratisbilletter kan lastes ned på www.byggreisdeg.no

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge