Følg Bygg Reis Deg AS

Idag faller dommen over norsk byggenæring

Pressemelding   •   okt 17, 2018 06:38 CEST

Gullhammaren fra Bygg21

Idag arrangeres Det Norske Byggemøtet for andre gang. Her får vi vite hvem som vinner Gullhammeren 2018, hvem  som fortjener Byggenærings ærespris 2018 og hvordan vi skal utvikle norsk byggenæring til å bli verdens mest bærekraftige byggeindustri. 

Det er påmeldt rundt 250 ledere i byggenæringen og vi gleder oss til å vise hvordan man kan jobbe bedre på tvers av bransjer og funksjoner sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø. 

–– Det Norske Byggemøtet er en møteplass for de bedrifter og bedriftsledere som ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan styrke konkurransekraften og øke produktiviteten innen bygg, anlegg og eiendom. Her skal vi inspirere, motivere til dialog og bidra til at vi blir verdens mest bærekraftige byggeindustri, legger Nybø til. Møteplassen skal være for både kommuner, organisasjoner, bedrifter og bedriftsledere som ønsker og har tro på økt samarbeid i byggeprosessen.

– På konferansen vil deltakerne blant annet få et innblikk i «beste praksis» fra bygge- og eiendomsbransjen i Norge, tips om hvordan man legger en bærekraftig strategi og innsikt i internasjonale trender, vel møtt til dagens konferanse på Meet Ullevål i Oslo kl 10.00.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.