Gå videre til innhold
Bedre opplevelse med hybrid messe
Bedre opplevelse med hybrid messe

Pressemelding -

Opplev Bygg Reis Deg 2023 Digitalt - Økt Tilgjengelighet og Interaktivitet

Den 30. utgaven av Bygg Reis Deg, tilbyr for andre gang en digital messe. Dette betyr unike muligheter for deltakelse og interaksjon og gjør messen tilgjengelig for et bredere publikum, samt muligheten til å delta selv om man ikke kan være til stede fysisk.

Messen, som arrangeres på Nova Spektrum fra 18. til 21. oktober, blir en hybrid begivenhet som kombinerer den tradisjonelle opplevelsen med det digitale rommet. Med over 350 utstillere samler den digitale utgaven av Bygg Reis Deg all informasjon for en fullverdig messeopplevelse. Dette inkluderer lenker til spesielle produkter, tjenester og annet digitalt innhold fra utstillerne.

Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg, forklarer: "Den digitale utgaven av Bygg Reis Deg gir oss muligheten til å tilby en enda rikere opplevelse enn den fysiske utgaven. Du kan enkelt logge deg på fra mobilen mens du er på Nova Spektrum, og slik holde deg oppdatert på alt som skjer."

Den digitale messen gjør også deling av innhold enklere. Besøkende kan invitere kolleger til å delta på seminarer, foredrag eller besøke bestemte stander via e-post eller andre meldingsplattformer “Det er utrolig mye som skjer på messen, med over 350 utstillere og mange kurs og foredrag på flere scener. Den digitale løsningen gir oversikt og de besøkende mulighet til å få med seg det de er mest interessert i”, sier Glavin Nybø

Messen har som visjon å være Byggenæringens viktigste møteplass, og økt kunnskapsdeling står sentralt. Den digitale messen bidrar til å realisere denne visjonen ved å tilby enda større tilgjengelighet og interaktivitet for deltakerne.

Emner


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge