Gå videre til innhold
Det rigges for messe Foto: Pinakkel
Det rigges for messe Foto: Pinakkel

Pressemelding -

Bygg Reis Deg feirer 30. års jubileum og er viktigere enn noen gang

Onsdag 18. oktober åpner Bygg Reis Deg dørene for 30. gang, på Nova Spektrum i Lillestrøm. Siden 1954 har Bygg Reis Deg blitt arrangert annethvert år, og nå snart 70 år senere er den viktigere enn noen gang.

Bygg Reis Deg har siden starten vært til for alle som er interessert i bygg og bolig. Den gang var det stor byggeaktivitet. Det var etter krigen, det var bolignød og det var varemangel og messen etablerte seg som Skandinavias største. I år står byggebransjen overfor en krevende markedssituasjon og byggestopp flere steder i landet. Samtidig står vi midt i en energikrise og vi har et skrikende behov for energieffektiviserende tiltak i bygg.

Gratis for alle

«I en tid der renter og priser øker, er det mange som vurderer å gjøre mye selv eller rimeligere. Går du med bare en liten plan om å pusse opp, er et besøk til oss verdt tiden. Messen er gratis og besøkende kan gjøre mange gode kjøp og bli inspirert til å gjøre bedre valg innen energieffektivisering, resirkulering og materialvalg », sier administrerende direktør i Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø.

Årets messe vil fremheve innovasjoner, trender og initiativer innenfor det grønne skiftet. Med mer enn 380 utstillere skal arrangementet inspirere og bidra til økt kvalitet i alle byggeprosjekter. Her kan besøkende møte flere profesjonelle utstillere som kan gi gode råd for blant annet riktig isolering, valg av vinduer og dører, solceller og smarte varmtvannstanker. Dessuten kan man få inspirasjon fra flere kjøkkenleverandører, råd til oppussing av bad og våtrom og høre foredrag om nye trender.

«De besøkende får rett og slett kvalifiserte og gratis råd for alle valgene man skal ta i forbindelse med bygging og oppussing. Her skal både profesjonelle aktører og forbrukere finne svar på hvordan de kan bygge eller pusse opp hus og hytter og samtidig spare energi», sier Nybø.

Som alltid vil det være gode tilbud på produkter, gratis tips og råd, samt gøyale konkurranser med bra premier til de besøkende.

Messen varer fra onsdag 18.oktober til lørdag 21.oktober

Les mer om hva som skjer på Bygge Reis Deg her: https://byggreisdeg.no/

Emner


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899
Maria Brodtkorb Benestad

Maria Brodtkorb Benestad

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 92445076

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge