Gå videre til innhold

Emner: Innovasjon, oppfinnelser

Det var mange som ville prøve Holtes racing-simulator.

Besøk Preikestolen med VR-briller

Kunstig intelligens og virtuell virkelighet er omtalt som game changers i byggenæringen. På Bygg Reis Deg kan du prøve ut både racing-simulator, 3D-vegg og besøke Preikestolen og Trollveggen med VR-briller. Ta turen til Bygg Reis Deg lørdag 21. oktober for å oppleve det nyeste innen digitalisering!

Fra venstre: Anders Hjellvik, Dag Fjeld Edvardsen, Ole Jørgen Karud, Jan Erik Askjellrud, Lars Bjørkhaug, Kristian Vedvik Holm, Jon Anders Sollien og Håvard Brekke Bell i midten.

Nominert til innovasjonsprisen - bimsync

Bimsync er en ny type digital samhandlingsplattform for prosjekterings- og byggefasen, og kan omtales som neste generasjons prosjekthotell. En samhandlingsplattform, som er laget med tanke på den digitale tvillingen for bygget, der den er i hovedsetet, og ikke lagt til som en ettertanke. Det er også et verktøy som bidrar til mer digitalisering på åpne internasjonale standardiserte formater.

Nominert til innovasjonsprisen - Byggemappen

Nominert til innovasjonsprisen - Byggemappen

Byggemappen, lansert 2017, er en ny og innovativ måte å følge opp små og mellomstore byggeprosjekter. Det finnes per dags dato ingen løsninger som samler alle aktører i et prosjekt, og det ønsket Lean Konseptutvikling å gjøre noe med. Med fokus på brukervennlighet og intuitiv funksjonalitet er det digitale verktøyet utviklet i samarbeid med byggenæringen, og gir bedre samhandling på tvers av fag.

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS

CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge